Raluca Pastramă îl distruge pe Pepe! A cerut instanței ordin de protecție împotriva acestuia! Ce i-ar fi făcut artistul

pepe raluca pastrama

Subiectul divorțului dintre Pepe și Raluca Pastramă este departe de a se fi încheiat. Deși ambii parteneri au declarat că doresc o despărțire fără zgomot, cu un document semnat la notar, iată că lucrurile au luat o întorsătură complet neașteptată.

Pepe a fost cel care a anunțat, printr-un clip pe Youtube, că relația dintre el și soția lui a ajuns la final și că deși el a încercat să-și salveze căsnicia, cea care nu a mai dorit să dea o șansă mariajului a fost Raluca Pastramă. Motivele despărțirii nu au fost niciodată comunicate oficial, deși speculații pe această temă au fost multe.

Ba că Pepe ar fi fost infidel și nu și-ar fi lăsat soția să urmeze cariera în showbiz pe care aceasta și-o dorea, ba că Raluca nu a mai suportat lipsa de atenție din partea celui cu care era căsătorită de opt ani și lipsa acestuia din viața ei, ba că la mijloc ar fi fost certuri și chiar acte de violență. Cert este că nimic clar nu s-a aflat până acum, când noi detalii ies la lumină.

Motivul pentru care Raluca Pastramă a cerut ordin de protecție împotriva lui Pepe

Chiar în momentul în care Pepe se pregătea să lanseze noua sa piesă, marca Alex Velea și Golden Boy Society, o colaborare de succes cu Jador (detalii AICI), Raluca Pastramă i-a deschis o acțiune, pe rolul Judecătoriei Sectorului 2 din București, având ca obiect emiterea unui ordin de protecție.

Departamentul de Investigații Special al CanCan.ro a intrat în posesia acestei informații și a publicat mai multe dezvăluiri care suprind pe toată lumea. Aceștia susțin că motivul pentru care Raluca Pastramă ar fi recurs la acest gest ar fi numărul mare de mesaje de amenințare pe care Pepe i le-ar fi transmis.

Divorțul dintre cei doi parteneri devine astfel o telenovelă complicată și începe să aibă puncte comune cel din urmă cu aproape zece ani, dintre Pepe și Oana Zăvoranu. Vedeta l-a acuzat atunci pe artist că acesta o lovea atunci când bea prea mult, că devenea agresiv și că nu era deloc omul blând care pare la televizor.

Revista Presei