Ramona Gabor își distruge fața cu o nouă intervenție estetică: „Nu pot să-mi mișc fruntea”. La câte operații estetice a ajuns sora Monicăi Gabor

de: Ana Toma
04 iun. 2021
Ramona Gabor își distruge fața cu o nouă intervenție estetică:
Ramona Gabor

Ramona Gabor are doar 32 de ani și deja apelează tot timpul la medul estetician. Așa consideră ea că se menține în formă Sora Monicăi Gabor a decis să își facă o nouă modificare.

Vedeta a început un nou business anul trecut cu propriul său parfum care îi poartă și numele. De atunci, Ramona Gabor apare din ce în ce mai des pe rețelele de socializare, împărtășind cu fanii ei tot ceea ce i se întâmplă.

Ce intervenție estetică și-a făcut Ramona Gabor

Pentru a-și menține chipul perfect, Ramona Gabor are nevoie de ajutor așa că nu a stat deloc pe gânduri și a mers direct la un medic estetician din Dubai, pentru a-și injecta botox.

Nu a vrut să aibă nicio imperfecțiune și niciun rid, așa că a decis să prevină acest lucru din timp. Sora Monicăi Gabor le-a povestit fanilor săi că este pentru a doua oară când face această intervenție și simțea că are nevoie.

“Este a doua oară când îmi injectez botox. S-a împlinit un an de când am făcut-o prima oară și chiar îmi lipsea”, a scris Ramona pe rețelele de socializare.

Câte operații estetice are Ramona Gabor

După finalizarea procedurii însă, deși fanii se așteptau să vadă imagini cu vedeta, aceasta le-a mărturisit că rezultatlee se pot vedea abia după câteva zile, pentru că nu poate face niciun fel de mișcare.

Mai mult de atât, Ramon Gabor susține că se va întoarce la clinică și pentru un retuș.

”Am terminat procedura. Nu puteți să vedeți rezultatele acum. Încă nu pot să-mi mișc fruntea, dar o să vin iar aici peste două săptămâni, pentru un retuș”, a mai transmis vedeta fanilor săi.

Ramona Gabor este cunoscută pentru operațiile sale estetice. În urmă cu 13 ani, sora Monicăi Gabor și-a pus silicoane. De asemenea, și-a operat atât nasul cât și gambele pentru a arăta impecabil.