Răzvan Simion este bolnav! Dezvăluire înspăimânătoare despre matinalul Antena1. Cum a reacționat Lidia Buble

lidia buble razvan simion

Probleme mari pentru Răzvan Simion. Matinalul de la Antena1 și-a îngrijorat serios fanii, după ce a povestit în emisiune prin ce momente grele a trecut. Fostul iubit al Lidiei Buble a fost foarte bolnav în ultimele zile, cu febră puternică și simptome similare noului coronavirus.

Din fericire, deși s-a testat de două ori, rezultatele au ieșit negative, astfel că medicii au ajuns la concluzia că Răzvan Simion a captat o viroză extrem de puternică. Prezentatorul Antena1 a fost nevoit să stea la pat, iar cea care a avut grijă de el, se pare că a fost noua iubită cu care se afișează peste tot.

Lidia Buble a dorit să arate că a trecut peste moment și că nu o mai interesează problemele personale ale fostului iubit, astfel că a postat pe Instagram o postare care poate avea multe interpretări. Alături de o poză superbă, ea a adăugat mesajul (traducere din limba engleză): „Totul este doar despre atitudine„.

Ce spune Răzvan Simion despre starea lui de sănătate

Răzvan Simion a fost totuși prezent în platoul Antena1, unde a povestit despre calvarul din ultimele zile și a ținut să sublinieze că nu este infectat cu noul coronavirus, așa cum se zvonise.

”Zilele astea am avut febră puternică. Ca să fie toți cei care ne privesc liniștiți, mi-am făcut două teste de COVID. Sunt negativ la amândouă! A fost doar o viroză pe care Dani, am dus-o ca un bărbat, pe picioare”, a spus Răzvan Simion.

Matinalul pare că este foarte fericit în brațele noii iubite și că Lidia Buble este istorie. De altfel, aceasta a anunțat recent tot pe rețelele de socializare că face câteva ședinte pentru a-și scoate un tatuaj din vremea în care era cu Răzvan Simion pentru că vrea să meragă mai departe și să lase trecutul în urmă.

Revista Presei