Rețeta pentru supa detoxifiantă. Conține piept de pui și ierburi aromate. Cum o prepari

3e262f37-2cc8-4368-be40-5245fea3bb7c

După mese dezordonate, dar mai ales după mâncărurile consumate pe fugă, în concedii, organismul nostru are nevoie de o pauză, iar această rețetă este soluția. Supa de pui cu ierburi și conopidă este tot ceea ce ai nevoie pentru a-i oferi stomacului tău nutrienții esențiali.

Poți prepara oricând această rețetă, iar pe lângă beneficiile pe care le oferă oranismului, aceasta îți oferă senzația de sațietate pe o perioadă îndelungată de timp. Secretul gustului stă în conopida pe care o vei adăuga.

De ce ai nevoie

  • 3 linguri de ulei de masline extravirgin
  • 1 ceapa, taiata cubulete
  • o jumatate de bulb de fenicul taiat cubulete
  • 4 catei de usturoi taiati in jumatati
  • 2 morcovi tocati fasii sau cuburi
  • 2 cani buchetele de conopida taiata marunt
  • 2 sferturi de carne de pui
  • 2 lamai
  • combinație la alegere: patrunjel proaspat, tarhon, marar, coriandru si menta, tocate marunt

Cum o prepari

Incalzeste uleiul de masline la foc mediu intr-un vas mare. Adauga ceapa si usturoiul si un varf de sare. Lasa-le sa se rumeneasca aproximativ 5 minute, pana cand devin translucide.

Adauga apoi morcovii si feniculul. Lasa-le la sotat inca 5 pana la 10 minute, pana cand se inmoaie. Adauga puiul taiat fasii si lasa-l la fiert, avand grija sa dai focul mic. Adauga apoi conopida cu pana la 5-10 minute inainte de servire, astfel incat sa fie al dente atunci cand servesti.

La final, cu un minut inainte de a opri focul, adauga ierburile aromate pentru a-si putea elibera aroma. Inainte de a servi un bol, stoarce deasupra lamaia. Te vei bucura de un gust excelent.

Revista Presei