S-a aflat adevărul! Cine este bărbatul pentru care Raluca divorțează de Pepe! Este celebru, iar el este foarte încântat de ea

raluca pastrama pepe

Care este motivul divorțului dintre Pepe și Raluca Pastramă? În timp de Oana Zăvoranu susține că totul este doar o regie a celor doi pentru a-și spori notorietatea și a obține bani din contracte noi, acuzațiile curg de ambele părți, fie direct, fie prin intermediul unor surse anonimine.

În timp ce Raluca încearcă să demonstreze că motivul despărțirii de Pepe este unul cât se poate de întemeiat, mai exact crizele de gelozie și violența artistului, Pepe a spus în fața tuturor că nu și-a lovit niciodată soția și că plângerea pe care aceasta i-a făcut-o a fost doar pentru ca ea să aibă puncte în plus la procesul care urmează.

Jurnaliștii de la Spynews susțin că motivul real al divorțului dintre Pepe și Raluca Pastramă este un bărbat cu care aceasta a mers la muncte. Chiar dacă excursia nu a fost doar în doi, ci în grup, pentru a masca relația interzisă, se pare că toți și-au dat seama despre ce este vorba de fapt, iar acest lucru a ajuns și la urechile lui Pepe.

Detalii despre băbatul de care Raluca Pastramă ar fi îndrăgostită

Bărbatul la care fac referire cei de la Spynews este un cetățean de origine arabă, din Qatar, care nu este persoană publică, dar care este celebru în lumea bună a Capitalei întrucât ar fi cunoscut pentru pasiunea sa pentru femei frumoase și dornice de aventură, dar și pentru conturile sale deloc de neglijat.

Se pare că Raluca Pastramă l-ar fi plăcut pe bărbatul misterios de mai mult timp, iar acum ar fi găsit prilejul să petreacă mai mult timp alături de el. Și pentru că au apărut și ceva fluturași multicolori săgetați de Cupidon, a decis că vrea să divorțeze și să fie din nou o femeie liberă pentru a experimenta o relație cu arabul misterios.

Citește și:

Revista Presei