Surpriză de proporții! Andreea Bălan, despre noul iubit! George Burcea, umilit la maxim

andreea-balan-burcea

George Burcea a încercat să o umilească pe Andreea Bălan, după scandalul provocat de Misty. Aceasta îi dăduse un like pe o rețea de socializare lui Keo, iubitul cu care a fost timp de 8 ani, iar de aici doar un pas până la un circ de zile mari. Burcea a transmis pe surse că fosta lui parteneră de viață își caută iubit și a început să-și contacteze foștii.

Andreea Bălan a ales să fie elegant și a răspuns în nenumărate rânduri că ea crede în iubire și este convinsă că va iubi din nou și va fi fericită. La 35 de ani, cu două fetițe, aceasta se consideră abia acum matură și practic recunoaște că relația cu fostul soț, de care s-a despărțit brusc în urmă cu patru luni a fost mai degrabă o greșeală.

Războiul declarațiilor

‘Nu-mi caut un nou iubit! Și nu trebuie să căutăm un nou iubit imediat ce ieșim dintr-o relație. Și nu trebuie să căutăm, în general. Sunt foarte multe relații care se bazează pe dependență emoțională, depresia îți provoacă astfel de momente. Cred că o femeie este cu adevărat înțeleaptă după 35 de ani’, a spus artista, care a lăsat să se înțeleagă că abia acum i-a venit mintea la cap.

George este cât se poate de împăcat cu decizia lui și chiar își dorește ca Andreea să își refacă viața alături de un alt bărbat, în speranța că așa se va liniști. Se aștepta ca ea să înceapă să reia legătura cu foștii iubiți sau să apară personaje noi în peisaj. Adică se aștepta să facă ceva prin care să încerce să îi stârnească gelozia, însă nu este cazul. Din contră, chiar i se pare deplasat faptul că Andreea a băgat ceartă între Keo și Misty”, spuneau surse apropiapte lui George Burcea în urmă cu câteva zile.

Revista Presei