S-a aflat secretul lui Cătălin Măruță. Cu cât își plătește invitații ca să vină în emisiunea lui: care este cel mai mic tarif

30 mart. 2021
S-a aflat secretul lui Cătălin Măruță. Cu cât își plătește invitații ca să vină în emisiunea lui: care este cel mai mic tarif
Cătălin Măruță

Cătălin Măruță lucrează la Pro Tv din anul 2007 și pe parcursul acestei lungi perioade, el a fost mereu nevoit să inoveze și să improvizeze pentru a se putea menține lider de piață și a rămâne în prim plan. Concurența a fost una acerbă, iar la un moment dat poveștile sociale de la Acces Direct au avut câștig de cauză.

Cătălin Măruță nu a dorit să opteze pentru seriale de genul Vulpița și Viorel, ci a căutat mai degrabă soluții, care să aduge sare și piper emisiunii sale și să țină publicul în priză. Și așa a luat naștere rubrica “Sosurile iuți”, care este gustată din plin de telespectatori, dar nu este de fiecare dată și pe placul vedetelor invitate La Măruță.

Cu ce sume plătește Cătălin Măruță vedete ca să apară la rubrica “Sosurile iuți”

Astfel că uneori, vedeta Pro Tv trebuie să aloce bani din bugetul emisiunii sale pentru a-și plăti invitații. În timp ce unii refuză orice onorariu, unii au un tarif destul de piperat. De exemplu, fostul om de afaceri Irinel Columbeanu, rămas falit între timp nu apare la televizor, fără să aibă un câștig material. Acesta locuiește cu chirie și are mari datorii la întreținere, așa că este de înțeles atitudinea lui.

Potrivit surselor Fanatik.ro sumele cu care sunt plătiți invitații oscilează între 100 și 1000 de euro. Depinde foarte multde notorietate, impact sau audiența pe care o aduce.

Irinel Columbeanu, una dintre cele mai scumpe vedete

De exemplu, tot cei de la Fanatik susțin că Irinel Columbeanu poate primi și 1000 de euro pentru a participa la “Sosurile iuți”.

Acesta promite de fiecare dată dezvăluiri senzaționale și într-adevăr nu se sfiește în a oferi detalii picante, care ulterior devin știri preluate de întreaga presă, fie că este mondenă sau nu.

Există și vedete care refuză să participe la rubrica preferată a publicului pentru că nu vor să fie puse în situații delicate și acestea nu pot fi convinse să accepte provocarea lui Cătălin Măruță nici măcar în schimbul a 1.000 de euro.