Monica Gabor s-a întors în România. Fosta soție a lui Irinel Columbeanu e mai fericită ca niciodată. Va rămâne definitiv?

de: Ana Toma
15 feb. 2021
Monica Gabor s-a întors în România. Fosta soție a lui Irinel Columbeanu e mai fericită ca niciodată. Va rămâne definitiv?
Monica Gabor

După patru ani, Monica Gabor s-a întors în țara natală. Fosta soție a lui Irinel Columbeanu a postat pe rețelele de socializare mai multe fotografii alături de persoane dragi ei din România.

Deși când era soția lui Columbeanu, Monica nu rata nicio ocazie, de această dată, ea a devenit mult mai discretă. Nimeni nu a mai aflat prea multe despre ea, decât ce a oferit ea publicului său.

S-a întâlnit cu sora ei

Și de această dată, Monica s-a fotografiat alături de sora ei, Ramona Gabor. Cele două nu s-au mai vaăzut de aproape doi ani și cel mai probabil întâlnirea a fost una emoționantă.

De asemenea, printre persoanele dragi ei cu care s-a revăzut acum Monica Gabor s-au numărat Diana Haidinger și Mădălina Apostol, prietenele ei, precum și familia surorii ei, Alina. La fiecare poză în parte, fosta soție a lui Irinel Columbeanu a postat și câte un mesaj.

”În sfârșit ne revedem după aproape patru ani”, ”Prietenele mele iubite”, ”Jimmy, cățelul surorii mele Alina”, acestea sunt doar câteva dintre mesajele postate de iubita lui Mr. Pink.

Monica și Ramona Gabor
Monica și Ramona Gabor

Mesajul emoționant

Monica Gabor a fost și la mormântul părinților ei, unde a transmis un mesaj emoționant, alături de o fotografie cu mormântul acestora. ”Veți fi iubiți mereu!”,  a scris vedeta.

Familia Monicăi Gabor s-a stins subit. Emil Gabor, tatăl vedetei mărturisea în urmă cu ceva timp că are mai multe diagnostice, însă eforturile doctorilor nu au fost suficiente pentru a-l ajuta.

Doctorii mi-au dat vreo 9 diagnostice! Dar n-am hârtia de externare, nu e la mine, e la fată, la Alina. Am zis că dacă tot nu mă simt bine să mă internez la secție de plămâni. Când a venit Monica, acum 2 ani, m-am internat la plămâni (secție de Pneumologie – n.r.).

Atunci, eram tot așa, nu aveam putere, și m-a internat acolo și mi-au făcut un tratament acolo și n-am mai avut probleme 2 ani. Și acum… iar au revenit”, declara Emil Gabor la începutul lui ianuarie a anului 2020, pentru ciao.ro.

Nu își mai văzuse fiica de ani de zile

De asemenea, el mai povestea că și-a petrecut sărbătorile în anul 2019 la spital, unde era singur. Fiica sa Monica nu putea ajunge, iar același lucru s-a întâmplat și cu Ramona. După câteva luni, bărbatul a s-a stins din viață, singur.

Monica nu poate veni. Mi-a zis că nu poate să ajungă că nu sunt gata nu știu ce acte, sunt niște legi acolo la americani. Am vorbit cu ea chiar a doua zi cum a auzit că sunt internat în spital. Mi-a dat telefon și înainte de Revelion. La noi Revelionul este noaptea la 12.00, la ei, a doua zi, la 14.00. Ramona… cu ea n-am putut să vorbesc. Când e la chinezi, când e la indieni, are contracte multe și umblă mult, prin toată lumea asta”, spunea Emil Gabor.

Mama celor două fete s-a stins și mai devreme. În anul 2013, o piatră de peste șapte kilograme s-a prăbușit peste aceasta