Salariu umilitor! Câți bani îi plătește lunar Antena 1 lui Dan Negru în această perioadă. Reacția prezentatorului

24 mai 2020
Salariu umilitor! Câți bani îi plătește lunar Antena 1 lui Dan Negru în această perioadă. Reacția prezentatorului
Dan Negru prezintă Revelionul la Antena1 de 20 de ani

De-a lungul anilor Dan Negru a câștigat milioane din televiziune, bani pe care i-a invesit inteligent, în special în imobiliare. Astfel astăzi trăiește foarte bine din veniturile pe care i le asigură afacerile personale. Pentru că au fost oprite filmările la toate producțiile, Antena 1 a ales să-i plătească pe cei implicați în acestea cu suma oferită de stat pentru șomajul tehnic.

Este și cazul lui Dan Negru, care acum încasează lunar de la renumita televiziune doar 2400 lei, conform playtech.ro. Acesta prezenta show-ul Next Star, care debutase cu cifre foarte bune și cu încasări consistente din publicitate, doar că pandemia a dat totul peste cap.

Reacția lui Dan Negru la începutul crizei

„Probabil voi fi una dintre victimele crizei care va urma, pentru că programele mele au fost mereu produse de lux care costă, au decoruri uriaşe.

Dar dacă tot m-am ales de mulţi ani cu porecla “Regele audienţelor” e bine de ştiut că o casă regală nu e deloc ieftină, nici măcar în televiziune.

Am aceste blocuri, am încercat să nu depind financiar de televiziune ştiind că, dacă mă va prinde o criză, cum e cea care va urma, şi singura mea sursă de venit ar fi televiziunea, atunci aş fi nevoit să fac compromisuri şi să apar în producţii tv în care nu cred.

Am liniştea asta şi dacă televiziunile nu vor mai putea să ţină pasul cu standardele şi cu show-urile mele, prefer să aştept revigorarea, decât să accept orice ofertă”, a declarat Dan Negru.