Salariul urias incasat de Mircea Badea de la Antena 3! Nimeni nu se astepta la o asemenea sumă

mirceabadea

Este de neimaginat. S-a aflat ce salariu are Mircea Badea la Antena 3. Chiar vedeta a făcut devăluirea. Mulți români nici măcar nu visează la această sumă.

Ce salariu colosal are Mircea Badea

Se știe că vedetele au salarii foarte mari și că, de obicei, acestea rămân strict confidențiale. Nu este cazul lui Mircea Badea. Vedeta s-a dat de gol cu privire la salariul lui lunar, pe rețelele de socializare.

Preentatorul emisiunii „În gura presei” a dezvăluit pe Instagram că a plătit către stat suma de 8911 lei în data de 23 noiembrie, bani ce reprezintă TVA. „Atâtica a fost doar tva-ul luna asta”, a scris Mircea Badea pe rețeaua de socializare.

Internauții i-au calculat salariul imediat. Au pornit de la cifrele publicate chiar de Badea. Acesta ar câştiga suma de 40.000 de lei net lunar, circa 8600 de euro, plecând de la ideea că plăteşte TVA DE 8911 lei.

Mircea Badea, alături de Carmen Brumă de 20 de ani

Mircea Badea și Carmen Brumă formează un cuplu de mai bine de 20 de ani. Cei doi s-au cunoscut în anul 1998 prin intermediul lui Mihai Mitoșeru, iar un mai târziu au devenit colegi de muncă. Pe vremea aceea, Carmen era asistenta lui Mircea și a lui Oreste la emisiunea ”Noaptea târziu”.

Relația celor doi a început în anul 2000, dar au făcut-o publică abia peste opt ani, când au fost surprinși de presă plimbându-se de mână pe plajă.

Citește și:

Revista Presei