Scandal după finala de la Vocea României! O celebră vedetă TV a răbufnit: Critici fără precedent

23 dec. 2019
Scandal după finala de la Vocea României! O celebră vedetă TV a răbufnit: Critici fără precedent

Scandal imens la finalul celui de-al nouălea sezon de la Vocea României. Un cunoscut prezentator TV s-a dezlănțuit. Sunt critici dure la adresa show-ului de la ProTV. 

Dragoș Moldovan a dat marea lovitură și a câștigat sezonul 9 al show-ului Vocea României. După o finală dramatică, Dragoș din echipa lui Tudor Chirilă a reușit să pună mâna pe trofeu.

Șerban Huidu, critici la adresa show-ului

Ultima ediție din 2019 a reușit să îi împartă pe telespectatori în mai multe tabere. Sunt unii care au criticat foarte aspru alegerea marelui câștigător. Dragoș Moldovan i-a cucerit pe cei din public și a plecat acasă cu marele premiu de 100.000 de euro. Reprezentația sa i-a adus titlul de câștigător al sezonului 9, dar și aprecierea antrenorilor, pentru că toți cei patru de la masa juriului s-au ridicat în picioare pentru a-l aplauda pe tânăr.

Vocea României nu este pe placul lui Serban Huidu de la Prima TV. Vedeta nu e de acord cu acest tip de emisiuni. De curând, criticii au transmis pe rețelele sociale și că Dragoș Moldovan nu a meritat să câștige. Tânărul de 21 de ani este originar din Timișoara și i-a impresionat prin prestația sa muzicală, din marea finală, pe cei din juriu. Acesta este student la Conservator și a declarat de câteva ori că se consideră o persoană norocoasă, pentru că a supraviețuit unui teribil accident, mai ales că medicii nu îi dădeau vreo șansă. Pentru că are și o poveste de viață specială, acesta a reușit să îi sensibilizeze pe telespectatorii care au mai putut afla și că tânărul a început să cânte încă din 2014, când a urcat pentru prima dată pe o scenă mai mare.

“Mă uit și eu pe afară la concursurile de voce. Britney, Timberlake, Bieber, Adele… Cam toți câștigătorii sunt preluați de o echipă de management, semnează cu niște case șmechere, au concerte, ajung tari. La noi? Cel mai bun lucru pe care îl pot spera copiii ăștia cu voce e să facă un clip cu Smiley, să prindă un concert la Carei cu Tudor, să facă backing vocal pentru Brenciu, la Sala Palatului, sau să meargă cu Irina la o nuntă. De ce mai faceți concursurile astea, dacă nu îi puteți ajuta să aibă o carieră adevarată?”, au fost rândurile preluate de Șerban Huidu dintr-un articol și pe care le-a distribuit pe o rețea de socializare.