Scandal imens! Florin Călinescu și-a dat demisia de la PRO TV! Acuzții grave: de ce a luat această decizie drastică (EXCLUSIV)

19 iul. 2021
Scandal imens! Florin Călinescu și-a dat demisia de la PRO TV! Acuzții grave: de ce a luat această decizie drastică (EXCLUSIV)
Florin Călinescu

Florin Călinescu și-a dat demisia de la PRO Tv și a făcut acest anunț pe pagina lui de facebook. Acesta a adăugat și că nu se va mai afla în juriul de la Românii au talent, fără să ofere alte detalii fanilor. A promis, însă că va veni cu detalii în perioada următoare.

„Cu oarecare parere de rau, vă anunț ca renunț la colaboarea cu actualul manegment al PROtv. Deci, si la” Românii au talent “.
Detalii mai încolo. Vorbesc ca fondator. 1 dec. 1995.”, a scris Florin Călinescu pe pagina lui de facebook.

De ce și-a dat demisia Florin Călinescu de la PRO TV

Actorul nu mai postase nimic de mai bine de o lună. Au curs comentariile și opiniile cu privire la motivul pentru care s-a ajuns în acest punct. Reprezentanții postului de televiziune nu au venit cu nicio reacție clară până la această oră. Aceștia au spus  doar că în această perioadă se poartă negocierile contractelor pentru Românii au talent și abia apoi vor veni cu precizări.

Surse media au dezvăluit pentru VoxBiz.ro că scandalul a pornit de la neînțelegerile pe care Florin Călinescu le are de mai mult timp cu conducerea PRO TV. Aceștia au impus o serie de reguli, pe care juratul de la Românii au Talent nu vrea să le respecte. Mai mult decât atât, se pare că era în discuții pentru un nou proiect, dar totul s-a blocat.

O altă problemă o reprezintă și sumele de bani pe care actorul trebuie să le primească de la PRO TV. Și cu Mihai Petre a existat o discuția pe această temă și totul s-a finalizat cu concedierea acestuia și înlocuirea lui cu Alexandra Dinu, care a acceptat să fie jurat la Românii au talent, fără să insiste prea mult pe onorariul ei.

Florin Călinescu a pornit un adevărat scandal

Florin Călinescu a fost mereu o fire extrem de independentă și libertină. Din arsenalul nu au lipsit nici glumele deochiate și nici atacurile la adresa anumitor vedete. Ei bine, managementul PRO TV i-ar impus să fie mai rezervat în afirmații și de aici a pornit un întreg scandal, spun sursele VoxBiz.ro.

Actorul și-a mai anunțat o dată demisia de la Românii au talent. Atunci el a spus că vrea să facă pasul spre politică, iar conducerea postului nu este de acord cu afilierea politică. Într-un final, au căzut la pace și Florin Călinescu a revenit în juriul emisiunii cu cea mai mare audiență din România.

Rămâne de văzut dacă și de daca aceasta managementul PRO TV va reuși să ajungă la un acord cu renumitul actor. Trebuie menționat că acesta aduce ar fi o mare pierdere pentru show, în contextul în care comentariile lui savuroase chiar fac audiență.

Nu este exclus ca el să meargă la Antena 1, care tot timpul i-a ofertat pe toți cei care au lucrat la postul rival.