Cutremur la Pro Tv! După Mihai Petre, acum Andi Moisescu este înlocuit la Românii au talent! Cine este noul jurat

andi moisescu

Pro Tv transmitea pe 9 octombrie că Mihai Petre nu va mai face parte din juriul Românii au talent. Decizia fulger a luat prin surprindere nu doar publicul, ci pe însuși Mihai Petre, care nu a primit foarte bine vestea că Alexandra Dinu i-a luat locul în cel mai popular show din istoria televiziunii.

Acum producătorii au fost nevoiți să renunțe la încă un jurat. Este vorba despre Andi Moisescu, care s-a infectat cu noul coronavirus chiar în timpul filmărilor. Pentru că audițiile nu puteau fi oprite în așteptarea vindecării acestuia, el a fost înlocuit de Smiley, care până acum a fost doar prezentator al show-ului alături de Pavel Bartoș, conform click.ro.

”La sfârșitul acestei săptămâni am fost testat pozitiv la Covid-19, așa că m-am izolat și voi lua toate măsurile necesare. În acest moment nu am niciun fel de simptome, ceea ce mă face să sper că voi trece, cu bine, și peste această provocare!”, transmitea Andi Moisescu la sfârșitul lunii octombrie.

Smiley, noul jurat de la Românii au talent

În momentul de față, filmările pentru preselecțiile sezonului 11 sunt finalizate. Smiley și-a schimbat look-ul pentru Românii au talent și apare ca jurat în ultima parte a emisiunii. Acest sezon nu mai seamănă cu celelalte din cauza pandemiei. Producătorii au fost nevoiți să renunțe la public, iar în spatele juraților există un panou cu leduri pe care rulează imagini

“Filmările de interior le-am terminat, cele de exterior abia încep”, au spus Smiley și Pavel Bartos pe Instagram, mulțumind celor 800 de concurenți care s-au înscris la preselecții.

Așadar la masa juriului Românii au talent îi vom vedea pe Florin Călinescu, Andra, Alexandra Dinu, Andi Moisescu în prima parte și Smiley în cea de-a doua. Va fi interesant de văzut cum va fi montat show-ul ținând cont de aceste modificări care nu erau în plan.

Revista Presei