Scandal monstru! CTP șterge pe joc cu medicul Monica Pop! Este război total între cei doi

ctp

Cristian Tudor Popescu este scandalizat după seria de declarații năucitoare ale renumitului medic oftalmolog, Monica Pop. Aceasta a avut mai multe ieșiri publice, la televizor sau în mediu online, prin care critică aspru vaccinul anti-COVID. Mai mult aceasta induce ideea că cei care-l fac ar putea face leucemie.

CTP a sărit în aer când a auzit despre afirmațiile Monicăi Pop și a șters cu ea pe jos în stilul caracteristic. Medicul este și manager de spital, iar declarațiile ei sunt foarte grave. Gazetarul chiar consideră că sunt un atentat la siguranța națională.

Cristian Tudor Popescu nu este singurul care a criticat-o pe Monica Pop, după ieșirile ei necontrolate, dar cu siguranță a fost cel mai vocal. Și psihiatrul Gabriel Diaconu a taxat declarațiile medicului.

Ce spune Monica Pop

„CORECT INFORMATI?! PROSPECTUL?
OAMENII TREBUIE SĂ ȘTIE :
1. Care sint CONTRAINDICATIILE acestui vaccin? Afectiuni, sarcină, vîrstă??!!
2. Copiii mici care sint oricum supusi unei scheme cunoscute de vaccinare, au indicatie pt acest vaccin si cum interferă acesta cu celelalte din schemă?
3.Care sint efectele adverse cunoscute pină acum, in ce constau, cit durează si care este incidența lor?
4.Daca au fost unii pacienți reinfectati ( dupa cum au afirmat unii specialisti), deci DACA BOALA NU DĂ IMUNITATE, VACCINUL DĂ? Pe ce perioadă?
5. Cei care au avut boala MAI FAC VACCINUL? La ce perioadă?
6.Cum putem convinge un pacient caruia i s-a declansat o alta afectiune dupa vaccinare că nu vaccinul este cauza ?(e perfect posibil sa nu fie)
👀 UN NE-VACCINAT NU ARE CUM SĂ FIE PERICULOS PENTRU CEI DIN JUR DACA SINTVACCINATI!”, a fost ultima postare a Monicăi Pop pe facebook, după ce în prealabil a spus că vaccinul ar putea declanșa leucemie.

Cristian Tudor Popescu nu a ezitat să o critice foarte tare și să-i adreseze cuvinte dure, numind-o chiar și precupeață. Mai mult acesta spune că ar merita închisoare pentru ceea ce face acum, cu această campanie anti-vaccinare. Curios este că până nu demult Monica Pop o critica aspru pe Olivia Steer, iar acum pare să fi ajuns ca ea.

Ce i-a transmis CTP Monicăi Pop

„Există o serie de cetățeni care nu au de gând să se vaccineze (…) dar care fac și o propagandă sălbatică împotriva acestui vaccin printre ceilalți cetățeni, fac o propagandă feroce printre cetățenii care, unii dintre ei, au o atitudine pe care eu o înțeleg, nu e de condamnat. Spun: domnule, vreau să mă lămuresc, să vedem datele, să întreb, vedem cum funcționează, ce spun specialiștii.

CTP: E de discutat în ce măsură astfel de afirmații afectează siguranța națională
(…) sunt mii și mii de oameni testați înainte ca acest vaccin să fie livrat pe scară largă în întreaga Europă. Această testare se face înainte, nu trebuie să se facă pe cetățenii români și să ne lămurim noi ceilalți, care stăm în expectativă, dacă mor sau nu”, a spus jurnalistul CTP, potrivit digi24.ro.

Cât despre dr. Monica Pop, gazetarul o numeşte „precupeaţă” şi spune că este de discutat în ce măsură astfel de afirmațiile făcute de medic afectează siguranța națională.

„Însă sunt acești viruși bipezi foarte periculoși care dezinformează agresiv, ba chiar creează panică la nivel național. După părerea mea, este de discutat în ce măsură astfel de afirmații afectează siguranța națională.

De pildă, avem o declarație a unei doamne doctor, medic oftalmolog, doamna Monica Pop. Ce spune, la televizor, în văzul țării: „Vă mai spun încă o dată: peste 3 ani, face leucemie unul care face vaccinul și fac toți. Faceți copilului dvs vaccinul ăsta? Pericolul e foarte mare. Nimeni nu poate niciodată să spună că acest vaccin este sigur. Poate peste 10 ani. Bine, hai, 5 ani”.

CTP continuă

(…) Această doamnă oftalmolog își bate joc de colegii ei de breaslă din toate aceste domenii. Va să zică acest vaccin se cercetează de câteva luni și doamna oftalmolog știe ea că face leucemie vaccinul, că face inducție genetică.

Probabil are un laborator acolo unde lucrează, la oftalmologie, are un laborator mai performant decât tot ce au AstraZeneca, Pfizer, Moderna, are acasă, cred, că la spital nu poate să aibă, acolo tratează probleme de ochi. A făcut cercetări dânsa și a adus aceste previziuni în domenii fundamentale ale medicinei în care colegii ei sunt niște imbecili neputincioși. Ne spune doamna oftalmolog.

Vorbește ca o precupeață la piață. 10 ani, hai 5 de la mine. Discută această doamnă medic exact ca o precupeață la tarabă. Și se numește medic, om de știință – ar trebui să fie”, a continuat CTP.

Revista Presei