Pepe se răzbună! Raluca Pastramă este knock out! Ultima dezvăluire o distruge total. Nimeni nu și-a imaginat așa ceva despre ea

de: Ana Toma
02 dec. 2020
Pepe se răzbună! Raluca Pastramă este knock out! Ultima dezvăluire o distruge total. Nimeni nu și-a imaginat așa ceva despre ea

Răsturnare de situație în divorțul dintre Raluca Pastramă și Pepe. Dacă la început, artistul susținea că totul se va încheia în relații bune, acum, acestea pare a fi mai răzbunător ca niciodată.

Pepe a aflat de infidelitatea Ralucăi Pastramă, iar acest lucru a declanșat un val de răzbare. Deși artistul susținea în clipul ideo postat că își dorește un divorț liniștit, lucrurile se complică pe zi ce trece.

Ultimele săptămâni au fost decisive pentru Raluca și Pepe. Cei doi foști soți au lansat acuzații extrem de grave unul la adresa celuilalt. Dacă Raluca Pastramă l-a acuzat pe Pepe de violență, Pepe susține că soția lui l-a înșelat.

De aici, Pepe lansează un adevărat război. Potrivit unor surse apropiate ale artistului, acesta își dorește să primească custodia celor două fetițe. Mai mult de atât, se pare că Raluca Pastramă nici nu prea are de ales.

Raluca Pastramă nu mai are nicio șansă

Pepe susține că nu va da informații importante presei despre Raluca Pastramă, decât dacă aceasta îi va ceda custodia fetițelor. Decizia artistului vine după valul de dezamăgiri pe care l-a avut odată cu finalizarea căsniciei de ani de zile.

“Pepe i-a transmis soției că este dispus să nu mai dea publicității tot “dosarul”, dacă ea acceptă să îi cedeze lui custodia fetelor. Adică minorele să aibă domiciliul la el. Desigur, Raluca nici nu vrea să audă, este dispusă să își asume orice, însă nu va renunța la copiii ei. El este foarte rănit, a aflat atât de multe detalii, atâtea dovezi.

Este pur și simplu șocat că soția lui i-a putut face așa ceva, că s-a putut îndrăgosti atât de tare de un alt bărbat. Pepe i-a transmis foarte clar Ralucăi că și dacă rămâne cu fetele, el nu va fi niciodată de acord ca ele să cunoască un alt bărbat”, au declarat apropiați ai lui Pepe, pentru playtech.ro.