Scandal monstru la Antena 1 cu Mirela Vaida! Și-a dat demisia de la Acces Direct! „Am încercat să semnalez chestia asta, toată lumea s-a făcut că plouă”

16 iun. 2020
Scandal monstru la Antena 1 cu Mirela Vaida! Și-a dat demisia de la Acces Direct!

Serialul Vulpița a adus încasări uriașe Antenei 1 și audiențe record. Mirela Vaida a fost cea care a reușit să țină acest subiect cald și să construiască o poveste care să țină publicul în fața televizoarelor. Dar iată că în emisiunea Acces Direct, de pe 15 iunie a avut parte de o surpriză mai puțin plăcută.

Emily Burghelea, asistenta acesteia, a anunțat  ieri că demisioneaz pentru că producătorii de la Antena 1 ignoră și acceptă bătăile pe care Viorel i le-ar aplica Vernicăi din Blegești.ar ignora cu bună știință agresiunile la care Viorel o supune pe Vulpița.

„Mirela, tu știi că Viorel o agresează pe Veronica și noi trebuie să ne facem că plouă? Eu nu pot să trec peste chestia asta. Chiar nu pot să trec. A plâns la mine înainte de emisiune. Eu nu pot…

Chiar nu pot, Mirela, pentru că știu cum e cu chestia. Îmi este foarte milă de ea, vreau să o iau la mine acasă, să stea la mine”, a spus Emily la finalul emisiunii, în timp ce Mirela Vaida încerca să o calmeze.

Reacția Mirelei Vaida

Asistenta a revenit și apoi cu precizări și a spus că are dovezi pentru tot ceea ce susține și că Vulpița a fost cea care i-a povestit prin tot ceea ce trece.

„Asta e problema lui. El nu a putut, nu a putut, a putut Veronica să vină la mine… Veronica… mi-a spus clar cu subiect și predicat că este….bătută, îmi pare rău… că este agresată de Viorel, mi-a arătat urmele. Am încercat să semnalez chestia asta, toată lumea s-a făcut că plouă. Nu înțeleg, nu înțeleg de ce?

Ei spun că nu ar fi așa, dar n-ai cum să arăți vânăt și să ai ditamai vânătaia pe mână fără să te fi bătut cineva”, a spus Emily într-un video pe care l-a și publicat online.

Fanii au luat cu asalt rețelele de socializare și au criticat-o tocmai pe Mirela Vaida. Aceasta a avut și o reacție.

„Veți afla mâine adevăratul motiv pentru care Emily a fost dată afară!!”, le-a transmis Mirela Vaida urmăitorilor ei.