Scandal monstru! Laura Cosoi are probleme mari! S-a facut si o plangere penala pe numele ei: de ce sunt acuzați aceasta și soțul ei

de: Ana Toma
20 apr. 2021
Scandal monstru! Laura Cosoi are probleme mari! S-a facut si o plangere penala pe numele ei: de ce sunt acuzați aceasta și soțul ei
Laura Cosoi

Laura Cosoi e plină de ghinion. Fosta iubită a lui Smiley nu se bucură prea mult de apartamentul cumpărat în 2017 alături de actualul soț. Cei doi soți se ceartă cot la cot cu vecinii de ani de zile, iar acum lucrurile au devenit și mai serioase.

Costmin Curticăpean și Laura Cosoi s-au mutat în urmă cu aproape patru ani într-un apartament situat într-o vilă din sectorul 1, însă imobilul este proiectat astfel încât singurul mod de a pătrunde la anexele apartamentului, este pe proprietatea vecinilor.

Laura Cosoi, probleme cu vecinii

Totuși, de ceva timp, vecinii lor nu au mai vrut să fie deranjați, așa că au schimbat încuietoarea. În acest mod, atât Laura Cosoi cât și soțul ei, nu mai au acces la boxele pe care le dețin, scrie wowbiz.ro.

Scandalul nu este unul vechi, ba chiar a devenit o problemă dinainte ca actrița și soțul ei să se mute acolo. Cu toate acestea, cei doi au avut încredere și au crezut că lucrurile se vor rezolva de la sine, lucru care a degenerat, ajungând până în instanță.

Cu alte cuvinte, fostul proprietar, adică cel de la care actrița a cumpărat impobilul, și-a dat în judecată vecinii, solicitând despăgubiri de 10.000 de euro, motivul reprezentându-l faptul că din cauza acestora nu se poate face nicio lucrare de reparații, iar valoarea de vânzare a imobilului a scăzut cu exact această sumă.

Laura Cosoi și soțul ei au ajuns în instanță

După ce fostul proprietar a luat inițiativă, istoria s-a repetat și în cazul fostei iubite a lui Smiley. Cei doi soți au ajuns tot în instanță, continuând acțiunea făcută de fostul proprietar.

Așa cum era de așteptat, vecinii Laurei Cosoi au o altă variantă, mărturisind că soțul vedetei a fost cel care schimbat încuietoarea de la intrarea din subsol, iar ei nu mai au acces acolo.

Nici judecătorii nu au găsit o soluție. Procesul continuă de ani de zile, cei doi soți, dar și vecinii, deschizând o acțiune penală, unul împotriva celulalt, sperând fiecare la rândul lui că instanța le va da dreptate. Având în vedere anii în care se judecă însă, este posibil ca procesul să mai dureze, iar cele două familii să continue să trăiască în tensiuni și în următoarele luni de zile