Se ceartă pentru Andreea Bălan? George Burcea continuă show-ul pe rețelele de socializare: Ți-a luat locul

de: Ana Toma
21 iul. 2020
Se ceartă pentru Andreea Bălan? George Burcea continuă show-ul pe rețelele de socializare: Ți-a luat locul

Deși au trecut luni de zile de la separarea Andreei Bălan de George Burcea, actorul pare afectat de noua relație a artistei, iar acest lucru se reflectă pe rețelele de socializare.

Andreea Bălan și Tiberiu Argint formează un cuplu de puțin timp, însă până acum nu au oferit nicio declarație publică. Situația este destul de controversată, având în vedere că artista de află în plin divorț cu George Burcea.

Totuși, la scurt timp după ce s-a aflat că formează un cuplu, Tiberiu Argint a postat pe pagina personală de socializare un mesaj cu subînțeles, la care fanii au reacționat imediat.

„Viața este mai frumoasă atunci când râzi” a scris Tiberiu Argint, pe contul său de Instagram, în dreptul imaginii cu el, în care zâmbește larg.

George Burcea, luat peste picior

De celaltă parte, George Burcea continuă să fie luat peste picior pe rețelele de socializare.

În urmă cu câteva zile, actorul a postat o fotografie de colecție în care apare alături de actorul Marius Bodochi care are 60 de ani, iar printre comentariile fanilor se numără unul în care o tânără i-a reaminit că fosta lui soție și-a refăcut viața amoroasă în brațele lui Tiberiu Argint.

“Din păcate, ți-a luat altcineva locul mul mai simpăticuț ca tine