Secretul pentru un corp perfect. Dieta pe care o cunoscută actriță o folosește. Arată incredibil la 53 de ani

de: Ana Toma
29 iun. 2020
Secretul pentru un corp perfect. Dieta pe care o cunoscută actriță o folosește. Arată incredibil la 53 de ani

Tentațiile sunt mari, iar în zilele noastre este destul de dificil să ne menținem greutatea dorită. Îndrăgita actriță Salma Hayek, de 53 ani, are secretul pentru un corp de invidiat, iar dieta pe care o folosește nu este una complicată.

La 53 de ani, Salma Hayek este o prezență unică, așa cum a fost de la început, iar originile sale mexicane se reflectă în farmecul ei.

Puțini știu însă cum a ajuns actrița să se mențină într-un mod atât de armonios și care este secretul din spatele alimentației sale.

”Secretul dietei pe care Salma o urmează nu este, de fapt, niciun secret. Îi va spune oricărei persoane care întreabă că face ceea ce fac și celelalte persoane care arată ca ea, mănâncă sănătos și face exerciții fizice. Dieta Salmei constă în proteine fără grăsimi, multe fructe proaspete și legume, alimente organice.

Face exerciții fizice în mod regulat, are grijă de ea, se odihnește, bea multă apă și se ferește de soare. Rutina ei pare simplă, dar este foarte atentă cu ceea ce mănâncă, face yoga și are grijă de pielea ei. Încearcă să meargă des la tratamente faciale, nu adoarme niciodată fără să se demachieze și evită consumul de zahăr’, a precizat o sursă apropiată Salmei pentru HollywoodLife.

Sucurile naturale, o motivație

Pe lângă dieta pe care o ține în mod regulat, vedeta mai folosește și o cură pentru detoxifiere bazată pe sucuri naturale.

”După ce fac o cură de detoxifiere cu sucuri, sunt motivată să mănânc mai sănătos și nu pe fond emoțional. Curățarea este ca o meditație pentru mine. Mă face să mă opresc, să mă concentrez și să mă gândesc la ceea ce bag în corpul meu.

Îmi asum un angajament față de sănătate și apăs butonul de resetare” , a declarat actrița, potrivit harpersbazaar.com.