Simona Gherghe înlocuită la Antena1? Cine este noul prezenantor de la Mireasa. Detalii din culise

24 dec. 2020
Simona Gherghe înlocuită la Antena1? Cine este noul prezenantor de la Mireasa. Detalii din culise
Simona Gherghe a prezentat ani buni Acces Direct, la Antena1

Prima ediție a reality show-ului matrimonial Mireasa a fost prezentată de actrița Diana Dumitrescu, dar audiențele au lăsat de dorit. Inspirați de succesul Puterea Dragostei, de la Kanal D, producătorii Antena1 au încercat să vină cu o replică pe măsură, dar nu le-a ieșit.

Totuși schimbările efectuate în cea de-a doua ediție au fost de bun augur. Simona Gherghe a revenit în televiziune, dar nu la Acces Direct, emisiune cu care a atins recorduri de audiență, ci la Mireasa.

Simona Gherghe a adus audiențe mari la Antena1

Fiecare început vine cu emoţii. Dar îmi era foarte dor de profesia mea, de interacţiunea cu telespectatorii şi de starea aia de direct. Şi sunt foarte bucuroasă că şi celor de acasă le-a fost dor de mine. O demonstrează şi cifrele.

Primele ediţii ale emisiunilor au fost lider detaşat de audienţă şi nu pot decât să le mulţumesc telespectatorilor pentru primirea pe care mi-au făcut-o”, spunea Simona Gherghe în luna septembrie la debutul noii ediții.

Emisiunea se bucură încă de succes, dar producătorii au simțit că este nevoie de ceva nou pentru a nu interveni plafonarea și a ține telespectatorii lipiți de ecranele televizoarelor. Și dacă prin Antena se zvonise că Simona Gherghe nu mai vrea să continue cu Mireasa și că va fi înlocuită pentru că show-ul este mult prea solicitant și nu mai are timp de nimic, iată că totul a fost infirmat.

Cine este noul co-prezentator al Simonei Gherghe

Simona Gherghe nu va fi înlocuită, ci va avea un co-prezentator. Dima Trofim a pășit pe 23 decembrie în platoul Mireasa, vizibil emoționat și cele mai încântate păreau a fi fetele, care nu prea și-au dezlipit ochii de la el. Așa că reality show-ul anunță multe surprize în viitor.

Dima Trofim a participat și la Vocea României, dar a fost eliminat la confruntări

Dima Trofim este un cântăreț, care s-a făcut remarcta în Republica Moldova. El a lucrat o perioadă la Pro Tv și a fost membru al LaLaLa Band, alături de alte nume importante din muzică precum Sore, Liviu Teodorescu sau Alina Eremia. Ulterior, el s-a angajat la Antena Stras, ca prezentator. De miercuri până duminică este la „Star Matinal”, alături de frumoasa Nasrin.

Dima a mai fost în trecut concurent la Ferma Vedetelor, Te cunosc de undeva! şi Ultimul Trib.