Simona Gherghe, însărcinată din nou? Mi-e și frică, să zic așa. Dezvăluiri din interior

de: Ana Toma
04 sept. 2020
Simona Gherghe, însărcinată din nou? Mi-e și frică, să zic așa. Dezvăluiri din interior

Simona Gherghe îi va șoca pe toți. Vedeta de la Antena 1 a vorbit în direct despre cel de-al treilea copil pentru a pune capăt tuturor speculațiilor cu privire la o nouă sarcină. Mirela Vaida a rămas și ea uimită. 

Simona Gherghe a fost invitată zilele trecute la ”Acces Direct”, emisiunea unde a fost prezentatoare în urmă cu ceva vreme. În fața Mirelei Vaida, aceasta a anunțat că nu își mai dorește al treile copil, ba din contră, este în căutarea unei bone pentru ceilalți doi.

”Eu pe al treilea nu-l mai fac”, a declarat Simona Gherghe la „Acces Direct”.

„Nu mi-am găsit bonă. Mi-e și frică, să zic așa… Caut bonă! Doamne, caut bonă. Sper să fie un om bun, un om cumsecade. Avem niște copii foarte frumoși, sunt cuminți, mai fac și ei năzbâtii. Sper să găsim o doamnă cumsecade care să devina un membru al familiei noastre”, a adăugat ea.

Simona Gherghe revine în televiziune

După două sarcini și o pauză îndelungată din televiziune, Simona Gherghe a hotărât să se întoarcă pe platourile Antena 1. Aceasta a anunțat în urmă cu câteva zile că va prezenta reality show-ul Mireasa și că acest nou proiect este exact ceea ce își dorește.

“Când te întorci pe sticlă?” E cea mai frecventă întrebare pe care o primesc, de un an încoace. Mi-am îngăduit o pauză lungă. Am stat departe de profesia mea aproape un an și jumătate, o perioadă minunată, de fapt darul pe care ni l-am făcut reciproc eu și copiii mei, Ana și Vlad. Știu că, de-acum, n-o să mai avem niciodată atât de mult timp unii pentru alții.

Pentru Ana, urmează grădinița, apoi școala, acuși și Vlad va avea același traseu, iar mama se întoarce la muncă. E sănătos și e normal ca cei mici să vadă un exemplu în părinții lor, să-i vadă muncind. Am 18 ani de televiziune, în care am făcut știri, divertisment mare, tabloid, emisiuni sociale, news magazine, dar niciodată reality show, un gen extrem de gustat de publicul din România. Nu mi-a fost frică să încerc lucruri și formate noi, iată că e momentul să ies din nou din zona de confort.

Începând din această toamnă, voi fi la carma reality-showului “Mireasa”, la Antena 1. O provocare pentru mine, dar pasiunea mea pentru psihologie și plăcerea de a asculta povești mă vor ajuta și îi vor ajuta și pe concurenții care vin în emisiune să-și întâlnească iubirea. Vreme de 4 luni, voi fi singura lor legătură cu exteriorul. Am în spate o superechipă, un platou spectaculos, care e și casa concurenților. Și un efort logistic uriaș: 40 de camere, care vor filma tot ce se întamplă acolo. Pentru cei 14 concurenți, urmează o aventură extraordinară, pe care vă invit să o descoperim împreună, de luni până sâmbătă, de la ora 14.00️”, a scris Simona pe Facebook.