Scandal monstru la Antena 1! O cunoscută vedetă și-a dat în judecată fostul soț. Motivul e unul revoltător

de: Ana Toma
25 aug. 2020
Scandal monstru la Antena 1! O cunoscută vedetă și-a dat în judecată fostul soț. Motivul e unul revoltător

Cutremur în showbiz-ul românesc. O cunoscută vedetă de la Antena 1 și-a dat în judecată fostul soț la 16 ani de la divorț. Motivul pentru care a luat o astfel de decizie este unul revoltător. Copiii sunt și ei implicați în această situație. 

Ozana Barabancea, jurata de la ”Te cunsosc de undeva” are probleme mari. Îndrăgita vedetă l-a dat în judecată pe Sorin Terinte, fostul ei soț, la 16 ani de la divorț.

Cei doi au divorțat în anul 2004, iar din acel moment vedeta nu a mai avut nevoie de altcineva în viața ei. Ozana Barabancea și-a ocupat timpul având grijă de cei doi copii ai săi, iar deși totul părea normal, de ceva timp, o serie de probleme și-au făcut simțite prezența.

Motivul pentru care vedeta decis să-l dea în judecată pe fostul soț l-ar reprezenta anumite nereguli cu privire la pensia alimentară a copiilor. Potrivit cancan.ro, Gloria, fiica celor doi, în vârstă de 17 ani nu mai primește pensie alimentară așa cum ar fi fost normal.

De asemenea, pandemia de COVID-19 a avut și ea un impact asupra acestui proces, având în vedere faptul că înfățișările au fost amânate. Totuși, potrivit rusei citate, următoarul termen este stabilit pe 18 septembrie, iar atunci situația ar putea fi soluționată în favoarea vedetei Antena 1 sau nu.

Nu are nevoie de nimeni în viața ei

La 16 ani de la divorț, Ozana Barabancea încă nu și-a refăcut viața, iar în urmă cu ceva timp vedeta a subliniat faptul că se simte foarte bine și nu are nevoie de niciun bărbat în viața ei, indiferent că și copiii ei i-au cerut aces lucru.

”Nu, exclus. Copiii şi-ar dori foarte mult, ei mi-au spus tot timpul… Trebuie să îmi mai doresc şi eu, asta e ideea. Mi-e foarte bine aşa cum e. Dacă n-a fost să fie… Eu sunt foarte bine aşa cum sunt!”, mărturisea vedeta.