Simona Halep, investitie colosala intr-un complex rezidential. Unde se afla si cine se ocupă de afacerea ei

de: Ana Toma
06 apr. 2021
Simona Halep, investitie colosala intr-un complex rezidential. Unde se afla si cine se ocupă de afacerea ei
Simona Halep a fost mult timp numărul 1 mondial

Simona Halep a dat o mega lovitură. Sportiva constănțeancă a făcut o investiție colosală, iar roadele se culeg de abia acum. Numărul 3 WTA are propria afacere, iar familia ei se ocupă îndeaproape de tot.

Sportul nu este totul pentru Simona Halep. Sportiva a găsit o altă metodă din care să producă bani și anume turismul. Așa cum era de așteptat, stațiunea vizată este Mamaia, una dintre cele mai aglomerate de pe litoralul românesc.

Simona Halep a intrat în afaceri

Sportiva a publicat recent o reclamă pe paginile de Facebook și de Instagram, în care apare un complex rezidențial din Mamaia, cu aparatamente de închiriat, situat chiar aproape de plajă.

Complexul se numește Lotus Studios și face parte din Halep Group. El este situat în Mamaia Nord, la 500 de metri de plaja Ammos şi la 2,8 km de lacul Siutghiol, iar de întreaga afacere se ocupă fratele și unchiul sportivei.

Are toate dotările necesare pentru nopți de lux pe malul mării, iar zona în care este amplasat este excelentă, lucru care înseamnă că din această afacere, constănțeanca va câștiga sume fabuloase în timpul verii. Complexul nu este încă finalizat, însă clienții au început deja să se intereseze de prețuri și oferte.

Ce investiții a făcut Simona Halep

Nu e prima oară când Simona Halep face o investiție de acest gen. Sportiva mai deține un alt hotel de patru stele în Brașov, pe care l-a achiziționat la finele anului 2017.

Halep a investit și la mare. Numărul 3 WTA a construit un complex rezidențial pe malul mării și a înregistrat profit în urma vânzărilor din apartamente. De asemenea, constănțeanca a cumpărat recent și un teren în zona Lacului Snagov, deci este foarte probabil să se extindă în următoarea perioadă.

Dacă vă întrebați de unde vin banii sportivei, ei bine, e ușor de ghicit. Halep a câștigat până la momentul actual 37 de milioane de dolari numai din premii, situându-se pe locul al patrulea într-un clasament al câștigurilor din tenis. Sportiva mai câștigă bani și din contractele de publicitate pe care le semnează cu diferite branduri.