Simona Halep nu se mai ascunde! A postat o fotografie cu noul iubit. Cine este acesta

simona halep

Simona Halep a decis să nu se mai ascundă. Ultima imagine postată de campioana noastră spune totul. S-a aflat ce a făcut campioana de la Wimbledon de Crăciun.

La finalul toamnei, o știre bombă invadase presa din România. Se aflase că Simona Halep s-a logodit cu Toni Iuruc. A patra jucătoare a lumii a negat ulterior totul.

Simona Halep nu se mai ascunde

Acum, Simona Halep nu se mai ascunde. Ultima imagine postată pe rețelele de socializare este chiar cu iubitul ei. Sportiva noastră se relaxează preț de câteva zile acasă. În scurt timp va relua pregătirile pentru startul sezonului 2020.

Campioana de la Wimbledon 2019 a publicat de Crăciun prima fotografie în social media alături de Toni Iuruc, cel cu care se află într-o relație începând cu acest an. Îmbrățișați și extrem de zâmbitori, cei doi au petrecut Crăciunul alături de apropiații lor. „Vă doresc Crăciun fericit alături de cei dragi”, a scris Simona Halep la descrierea fotografiei care a strâns aproape 100.000 de aprecieri pe Instagram.

Iubitul Simonei a mai fost căsătorit de două ori

Iubitul Simonei Halep, Toni Iuruc, a mai fost căsătorit de două ori, dar mariajele s-au terminat brusc. Bărbatul de 40 de ani nu stă deloc rău la capitolul financiar. Se pare că averea sa ajunge la circa 10-12 milioane de euro. Simona Halep și Toni au apărut prima dată împreună după finala câștigată la Wimbledon în fața Serenei Williams.

 

Citește și:

Revista Presei