Smiley a fost dat în judecată de o femeie extrem de celebră în Israel! Ce îi reproșează aceasta

25 mart. 2021
Smiley a fost dat în judecată de o femeie extrem de celebră în Israel! Ce îi reproșează aceasta

Smiley trăiește cea mai frumoasă perioadă a vieții lui, dar iată că problemele lăsate nerezolvate în trecut revin acum să-i perturbe bucuria nașterii micuței sale Josephine. În urmă cu aproape doi ani, artistul sau mai bine zis casa de producție pe care o deține, HaHaHa Production a fost dată în judecată de o regizoare extrem de celebră în Israel și nu numai.

Adi Halfin i-a acționat în instanță și pe cei de la Cat Music (casă de discuri),  dar și pe regizorul Ionuț Trandafir și casa acestuia de producție, Trandafilm pentru că i-ar fi încălcat drepturile de autor. Dosarul este din luna mai 2019, dar s-a tot amânat pentru că românii au căutat tertipuri prin care să prelungească situația.

Doar că Adi Halfin nu a vrut să renunțe sub nicio formă la drepturile sale și a continuat cu procesul. Acum avocații lui Smiley și ai celorlalți pârăți au cerut o nouă amânare și au înțeles că trebuie să găsească cale amiabilă de rezolvare a situației și să-i plătească regizoarei o sumă de bani pentru a stopa acest proces.

Cine este Adi Haflin, femeia care l-a dat în judecată pe Smiley

Adi Halfin are 42 de ani și s-a născut în Ierusalim, dar o bună parte din viață a petrecut-o la Londra.  Cei de la WowBiz  au aflat că aceasta  este absolventă cum laude a Școlii de Film Sam Spiegel din Iersualim, iar de-a lungul timpului s-a impus pe piață ca o profesionistă de top.

Aceasta este foarte apreciată pentru scurt-metraje, pe care le realizează și este un nume sonor când vine vorba de festivaluri precum Cannes sau Berlinale. Până la 42 de ani, Adi Halfin a gustat din plin succesul, încununându-și cariera cu numeroase premii pe care le-a câștigat. Aceasta a regizat numeroase documentare, spoturi publicitare și videoclipuri muzicale și predă regie în universități de tearu și film.

Vezi și Sumele imense pe care le ia Smiley de la Pro Tv. Motivul este incredibil și UNIC pe piață