Smiley a rupt tăcerea! Nu obișnuiesc să vorbesc despre asta. Cum se înțelege cu Gina Pistol?

gina pistol smiley

Smiley a vorbit despre cum decurg lucrurile în interior. Este pentru prima oară când face acest lucru. Artistul a povestit cum a făcut față izolării și cum a reușit să se înâțeleagă cu Gina Pistol în această perioadă.

Potrivit cântărețului, perioada a fost una ”plină de necunoscut”, însă nu au fost motive de tristețe, ba din contră, chiar de veselie.

”A fost veselie, recunosc, dar a fost și melancolie uneori, pentru că a fost o perioadă plină de necunoscut la care toți ne-am uitat cu teamă și neîncredere. Nu am avut, însă, niciun motiv de tristețe, Doamne ajută!, suntem sănătoși cu toții, fiecare dintre cei pe care îi iubesc a trecut cu bine peste perioada asta.

A fost tare, mai ales că apoi a început „genul programului: romance, pentru că, după izolarea cu băieții, fiecare a plecat la casa lui și am stat cu Gina. Fiecare zi a avut farmecul, bucuria și descoperirile ei în suflet și în casă. Mă bucur că a răzbătut starea mea de spirit pe Insta, am făcut și live-uri pe YouTube, am postat mai des, am vorbit mai des cu oamenii, chiar am făcut lucruri pe care mi le doream de mult”, a declarat Smiley pentru viva.ro.

”Nu obișnuiesc să vorbesc despre asta”

Gina a fost lângă mine în toată această perioadă. Cum am fost foarte activ pe rețelele de socializare și am deschis ușile către casa și viața mea, era firesc să apară și ea.

Nu obișnuiesc să vorbesc despre asta, mi se pare că oamenii așteaptă altceva de la mine, iar eu am alte lucruri să le dăruiesc, unele făcute special pentru ei, pe note.

Dar e firesc să-i las uneori să mă vadă așa cum sunt, lângă iubită, lângă părinți, în pantaloni scurți sau cu o ganteră în mână. Ăsta sunt eu”, a mai spus artistul.

 

Revista Presei