Smiley i-a șocat pe toți: O cunosc, știu prin ce a trecut. Mesajul care a stârnit mii de controverse

de: Ana Toma
22 iul. 2020
Smiley i-a șocat pe toți: O cunosc, știu prin ce a trecut. Mesajul care a stârnit mii de controverse

Smiley i-a lăsat mască pe toți. Artistul a postat un mesaj care a stârnit mii de controverse în mediul online. Acesta a reacționat după interviul acordat de Andreea Esca și de asemenea, a făcut un apel strict la toți fanii săi. 

Interviul Andreei Esca a stârnit zeci de reacții negative, iar Smiley a venit în ajutorul prezentatoarei de la Pro Tv. Artistul a povestit că aceasta nu este singura persoană cunoscută care a fost infectată cu noul coronavirus, iar toți putem învăța ceva din această întâmplare.

”Observ un trend general de a nu crede in nimic, nici in Covid, nici in medici sau oameni, in stiinta sau in Dumnezeu. Poate putem, totusi, prin declaratia Andreei Esca, sa invatam sa avem mai multa grija de noi si sa ne ferim de boala, doar atat…”, a scris Smiley.

Aveți grijă de voi

Artistul a mai făcut un apel la urmăritorii săi să nu îl ”pună la zid” pentru îngrijorarea exprimată și să fie precauți în fața virusului care continuă să facă victime.

”O cunosc si stiu prin ce a trecut. Din pacate nu e singura mea cunostinta personala care a avut Covid. Boala asta exista si se raspandeste foarte usor. Va rog sa aveti grija de voi cu responsabilitatea celor care stiti ca de sanatatea voastra depinde sanatatea tuturor.

As vrea sa va mai rog sa nu ma puneti la zid pentru ca am exprimat o ingrijorare!”, a adăugat cântărețul.

Smiley nu s-a oprit aici. Cântărețul a mai precizat că va șterge ”comentariile care nu încurajează grija față de noi, cele care instigă la ură, cele defăimătoare”.