Smiley va fi tătic. Vestea momentului în showbiz-ul românesc. Gina Pistol s-a ascuns bine

de: Ana Toma
19 aug. 2020
Smiley va fi tătic. Vestea momentului în showbiz-ul românesc. Gina Pistol s-a ascuns bine
Smiley și Gina Pistol

Este vestea momentului în showbiz-ul românesc. Fanii vor fi în extaz la aflarea acestei vești. Îndrăgitul cântăreț Smiley va deveni tătic în acest an. Gina Pistol a ținut bine ascuns acest secret. 

Dacă până acum existau speculații cu privire la relația dintre Smiley și Gina Pistol, acum lucrurile sunt clarificate. Deși au încercat să fie extrem de discreți, s-a aflat faptul că cei doi vor deveni în curând părinți pentru prima dată.

Vestea vine din partea unor surse din anturajul acestora. Se pare că Gina Pistol ar fi gravidă în primiul trimestru, iar despre acest lucru știu doar câteva persoane apropiate cuplului.

„Ginuța ar fi gravidă în câteva săptămâni, ar fi în primul trimestru de sarcină. Acest secret îl știu doar câțiva apropiați, foarte puțini la număr. Momentan nu ar vrea să dezvăluie nimic cei doi, nici lor nu le vine să creadă, sunt extrem de emoționați.

Ei sunt împreună de câțiva ani și n-au prea vorbit despre povestea lor de iubire, cu atât mai puțin despre emoțiile, bucuriile, sau viața lor privată”, au mărturisit sursele citate pentru ciao.ro.

Pandemia le-a prins bine

Același surse au mai precizat că pandemia de coronavirus a avut un impact pozitiv asupra relației dintre cei doi, cuplul reușind să petreacă împreună mai mult timp ca niciodată.

”Perioada de izolare i-a apropiat foarte tare, au petrecut mai mult timp împreună, și probabil au decis să facă lucruri mărețe împreună, chiar și o familie. În anturajul lor, extrem de restrâns, se vorbește acum despre această sarcină“, au mai spus sursele citate.

Până în prezent, Gina Pistol nu a confirmat informația apărută în spațiul public, însă este posibil ca unul dintre cele mai îndrăgite cupluri să revină cu detalii în următoarea perioadă.