Gigi Becali, umilință maximă pentru Gina Pistol: „Ce caută cu aia? Ce să facă?”. Dezvăluiri șoc despre vedetă

gina pistol

Gina Pistol și Smiley trăiesc astăzi cea mai frumoasă poveste de dragoste, iar vedeta Antenei 1 se poate declara o femeie împlinită. Zâmbește mereu și îl privește cu mult drag pe cel alături de care speră să-și petreacă tot restul vieții. De altfel, într-o postare pe Instagram, aceasta spunea că Smiley reprezintă totul pentru ea.

Ei bine dacă acum toată lumea îi îndrăgește pe cei doi și împreună formează unul dintre cele mai iubite cupluri din showbiz, în trecut Gina a avut mult de îndurat multe umilințe. A avut relații cu bărbați influenți, puternici, cu mulți bani, dar care s-au sfârșit prost.

Cum a fost și cea cu fotbalistul Mihai Răduț. În șapte luni s-a terminat și asta mai ales pentru că ea nu era privită deloc bine de patronii și antrenorii din forbal.

Actualul mijlocaș al Astrei a povesti despre perioada când juca la FCSB (2010-2012). El a recunoscut că din cauza relației cu Gina Pistol  nu a fost lăsat să joace la echipa roș-albastră, iar că cel care s-ar fi opus ar fi fost chiar Gigi Becali.

Dezvăluirile lui Mihai Răduț despre Gina Pistol

„Victor Pițurcă m-a sunat și m-a convins să vin la Steaua. Dar a plecat după trei luni și acolo a fost problema mea. A fost mai dificil după aceea. A venit Marius Lăcătuș și mi-a zis că sunt tânăr și am timp să joc. Pe mine nu m-a afectat și nu m-a influențat cu nimic relația cu Gina Pistol. Dar probabil că persoanele din jur au fost cumva deranjate. Eu eram același om, făceam aceleași lucruri”, a povestit Mihai Răduț pentru Gsp.ro.

Noi, ca popor, judecăm orice fără să știm. Cred că s-a întâmplat și la Steaua. Am un prieten mai apropiat de patron și știu că erau discuții. «Ce caută cu aia? Ce să facă? E mai mare ca el!». Și cu barba la fel pentru că îmi lăsasem barbă. «Să își dea barba jos dacă vrea să joace!». Dacă îmi zici să fac ceva, mai rău nu fac! Dacă m-ar afecta… Dacă nu am barba mare și joc mai bine, o tai de tot! Dar dacă nu-mi dai niciun argument….

Se spunea «Să se despartă de fata aia! Dacă nu, nu mai joacă! Îi mănâncă toți banii!». Nu știu cine spunea, doar afla ce se spunea. Da, oameni din club. Am auzit că existau discuții… Să îmi dau barba jos, să mă despart de Gina”, a continuat Mihai Răduț la GSP LIVE.

Citește și:

Revista Presei