Șoc total! Ce se întâmplă cu emisiunea „Adevăruri ascunse” de la Antena3? Lidia Fecioru și Mihai Voprochievici au făcut anunțul trist

07 nov. 2020
Șoc total! Ce se întâmplă cu emisiunea
Lidia Fecioru și Mihai Voropchievici la Adevăruri Ascunse, emisiunea lor de pe Antena3

Una dintre cele mai de succes emisiuni de la Antena3, „Adevăruri ascunse”, cu Lidia Fecioru și Mihai Voropchievici a fost anulată. Fanii au fost extrem de îngrijorați și au întrebat pe rețelele de socializare ce s-a întâmplat, de ce nu se mai difuzează ediția pe care o așteptau cu sufletul la gură.

Horoscopul runelor, leacul zilei sau pilda zilei sunt doar câteva rubrici care se bucură de mare succes și care aduc și foarte mulți cititori pe site-ul Antena3.

Lidia Fecioru a spus pe facebook ce s-a întâmplat cu emisiunea.

Anunțul Lidiei Fecioru

Din pacate ne-au trimis acasa , emisiunea se anulează din cauza ediției speciale, legat de alegerile din America„, a anunțat Lidia Fecioru spre dezamăgirea telespectatorilor.

Încă nu se știe dacă săptămâna viitoare va fi difuzată conform programului sau dacă ediția din această săptămână va fi reprogramată.

Mihai Voropchievici a preferat să nu comenteze pe subiect, dar ultimele lui postări sunt legate de prezența lui la Medika Tv, unde are mare succes. De altfel horoscopul runelor, pe care acesta îl realizează în fiecare săptămână pentru Antena3 este cel mai citit horoscop din România.