Soția lui Victor Ponta a vrut o idilă cu Tudor Chirilă. Cu ce alte vedete de top a avut relații amoroase

Tudor Chirila

Ies la iveală amănunte incendiare din viața intimă a soției lui Victor Ponta, Daciana Sârbu. Fostul europarlamentar a avut mai multe relații amoroase înainte de a-l cunoaște pe actualul soț.

Soția fostului premier Victor Ponta, a avut o relație de câteva luni cu Mihai Morar, în anul 2005. Dezvăluirea a fost făcută chiar de către realizatorul radio și TV, care a fost cumpărat de Daciana la un târg de bărbați, eveniment care a avut loc în clubul Bamboo.

Cu cine s-a iubit Daciana Sârbu

Cei doi au stat împreună doar câteva luni. „Ieșim împreună de câteva săptămâni. Nu îmi place să vorbesc despre viața mea personală. Este un start! Este o întâmplare că este o persoană publică. Putea foarte bine să nu fie. Este vorba de un om. Nu știu dacă este vorba de dragoste, ci mai degrabă de respect reciproc și apreciere”, a declarat la acea vreme Mihai Morar.

Dar Morar nu a fost singurul bărbat din viața Dacianei. Chiar ea a mărturisit la un moment dat că l-a plăcut foarte mult și pe Tudor Chirilă. „L-am cunoscut în vară, când l-am rugat să mă ajute cu bilete la “Vreau să mă întorc bărbat”. Spectacolul a fost fascinant și mi-am spus că ar trebui să îl cunosc mai bine pe Tudor. Ceea ce s-a și intamplat. E foarte talentat și deștept, nu e fițos și pot sș discut cu el aproape orice”, a declarat Daciana Sârbu în urmă cu mai mulți ani.

După un timp, Daciana a mai spus: „Fără să spun nimănui, am pus busuioc sub pernă în noaptea de Bobotează ca să-mi visez ursitul, dar am avut coșmaruri. Mi-a plăcut foarte mult Tudor Chirilă, dar nu a fost să fie. Încep să cred și eu că băieții buni sunt luați.”

Idilă cu actualul europarlamentar, Robert Turcescu

Daciana Sârbu a cedat și șarmului lui Robert Turcescu. Actualul europarlamentar a fost un Don Juan din presa românească. Realizatorul tv a confirmat legăturile cu Andreea Marin, Daciana Sârbu şi Oana Sârbu.

În 2004, între Turcescu şi Daciana Sârbu, pe atunci o tânără deputată PSD, fiică a ministrului agriculturii, Ilie Sârbu, se înfiripa o relaţie amoroasă. Totul ar fi plecat chiar de pe un platou de filmare, unde Daciana mai puţin meşteră într-ale politicii a primit de la Turcescu o „bilă neagră” pentru că nu a ştiut ce înseamnă NATO. Cu toate acestea, galantul realizator, a căutat-o pe tânăra social-democrată şi din întâlnire în întâlnire s-a ajuns la amor. „Să stabilim un lucru: niciodată, dar absolut niciodată, nu m-a văzut cineva la evenimente mondene sau undeva într-un cadru în care se pot face fotografii, cu prietenele mele în ultimii ani, sau să spunem în anii de după divorţ. Sunt o persoană extrem de discretă în ceea ce priveşte viaţa mea personală. Nu am dat niciodată declaraţii, decât atunci când aveam o relaţie cu Daciana Sârbu, am confirmat acest lucru pentru că deja devenise enervant să văd în fiecare zi nişte paparazzi în faţa blocului meu. Probabil că tocmai această discreţie, că nu am încercat niciodată să spun cu cine sunt, sau ce mi se întâmplă în viaţa personală, a făcut ca, în momentul în care cineva m-a surprins alături de una din persoanele pe care tu le-ai menţionat, să pună această chestiune pe prima pagina. Negândindu-se că cu unele dintre aceste femei aveam o relaţie de prietenie de foarte mulţi ani. Cred că unii au pândit săptămâni întregi în faţa blocului să o vadă pe Andreea Marin intrând la mine”, a dezvăluit Turcescu în urmă cu 11 ani pentru revista Tango.

Revista Presei