Soțul Andreei Bălan, umilință istorică pentru Dan Capatos! Pentru ce servicii i-a oferit acesta 5.000 de euro

17 feb. 2020
Soțul Andreei Bălan, umilință istorică pentru Dan Capatos! Pentru ce servicii i-a oferit acesta 5.000 de euro
Dan Capatos avea emisiunea la Antena 1 de peste 13 ani

Scandal total în lumea mondenă autohtonă. Soțul Andreei Bălan i-a produs o umilință fără margini prezentatorului Antenei 1, Dan Capatos.

Vedeta Antenelor a încasat-0 grav de tot. I-ar fi oferit lui George Burcea 5000 de euro, dar bărbatul astistei a spus nu și l-a dat în fapt pe acesta.

Cum a fost umilit Capatos de George Burcea

O campanie împotriva violenței s-a transformat într-un adevărat circ. George Burcea a dezvăluit problemele grave prin care a trecut în copilărie, dar campania sa a luat o întorsătură neașteptată.

Pe fir a intrat Dan Capatos de la Antena 1. De aici a început și circul. Spre finalul anului trecut, George Burcea a vorbit despre planurile sale pentru viitor, lansarea unui roman despre violență domestică, subiect sensibil pentru acesta.

Cartea este inspirată din propriile experiențe, în special din viața mamei sale, care a avut parte de episoade neplăcute, toate din cauza tatălui său, Ioan Burcea. Și Andreea Bălan, soția lui George a trecut prin momente la fel de neplăcute în copilărie.

Povestea lui George a ajuns însă pe sticlă, lucru nedorit de acesta. Tatăl său a intrat în direct, prin telefon, la ”XNS” de la Antena 1, emisiunea prezentată de Dan Capatos.

Și situația a escaladat într-un mod nefericit. S-a aflat că părintele său a omorât o femeie cu 25 de lovituri de cuțit. Informația a venit ca un șoc și l-a făcut pe soțul Andreei Bălan să fie reticent față de presă, fiind deranjat că subiectul a fost scos pe tapet.

Actorul nu vrea ca familia sa să fie comentată, dar a venit cu un drept la replică umilitor pentru Dan Capatos. Într-o postare pe o rețea de socializare Burcea l-a făcut praf pe Capatos. Prezentatorul de la Antena 1 l-ar fi momit pe Burcea cu 5000 de euro ca să apăra la televizor.

„- Asa….deci, tata…da. Am observat cum un agresor si un criminal ( chiar asta este el…si m-am obisnuit de 32 de ani) devine deodata victimã, mergând pe acelasi drum ca acum 30 si ceva de ani….minciuna si cruzimea. Curios nu?

– Asa…Capatos era numele…Acest Dumnezo” al tv-ului. Nu stiam cã poate fi atât de rãu intentionat si/sau frustrat. O fi oare din cauza faptului ca 4 zile la rând productia lui a încercat cu disperare sã-mi cumpere prezenta în emisiune, iar prostul de mine a refuzat? Sau efectiv nenea Capatos gândeste precum numele-i mãret ( #mielucuonarã) _|_