Ștefan Bănică, dat de gol în direct! Gest incredibil al vedetei. Toată România a aflat

stefan banica

România este lovită în plin de pandemia de coronavirus. Avem parte de peste o mie de infectări cu COVID-19, iar zeci de oameni și-au pierdut viața. Vedetele nu stau nici ele departe de problemele țării.

Ștefan Bănică, dat de gol în direct!

Ștefan Bănică a fost dat de gol în diect. Un gest incredibil al vedetei a fost făcut public, deși acesta nu-și dorea acest lucru. România a avut pe cine să se bazeze în vremea aceasta tulbure. Numeroase vedete de la noi au contribuit cu orice au putut în lupta contra coronavirus.

Andra Măruță a donat 20.000 de euro pentru o instituție medicală, lucru pe care l-a făcut și Gigi Becali. Acesta a oferit 100.000 de euro. De asemenea, soții Munteanu și Borcea s-au alăturat și ei luptei.

Antena Group a organizat, la finalul săptămânii trecute, teledonul #româniiîmpreună, cu ajutorul căruia s-au strâns peste 2 milioane de euro. Dan Negru l-a dat de gol pe Ștefan Bănică și a mărturisit că și el este alături de România.

„O să te superi pe mine acum, dar o să zic. O să fac o indiscreţie. Am vorbit şi Ştefan aseară! Ştefan Bănică a donat 10.000 de euro. Asta e! Am spus!”, a dezvăluit Dan Negru.

Revista Presei