Super penibil! Manelistul celebru cu care Anna Lesko ar fi avut relații intime în schimbul unui apartament! Dezvăluiri jenante

15 nov. 2020
Super penibil! Manelistul celebru cu care Anna Lesko ar fi avut relații intime în schimbul unui apartament! Dezvăluiri jenante

Anna Lesko este una dintre cele mai sexy cântărețe din România și este mereu dornică de noi aventuri. Reputația ei de fată foarte ofertantă nu mai este un secret pentru nimeni, dar ultimele dezvăluiri sunt de-a dreptul jenante, dacă sunt într-adevăr reale.

Originară din Chișinău, Anna Lesko a intrat în showbiz cu ajutorul iubitului ei de atunci, falimentarul de azi, Irinel Columbeanu. Aceasta a avut apoi numeroși iubiți, iar prezența ei în emisiunea „Ferma” de la Pro Tv arată că este în continuare amatoare de senzații…tari.

Manelistul Leo de la Strehaia o face de râs pe Anna Lesko și spune într-o postare pe Youtube că a avut o relație cu ea timp de un an, după ce i-a cumpărat un apartament într-o zonă bună din București. Când acesta a vrut să-i achiziționeze unul în Militari, artista a râs de el.

Leo de la Strehaia o face de râs pe Anna Lesko

”O fată care mi s-a pus pata pe ea, o chema Ana, cred că știi despre cine este vorba. A fost o fată de care mi-a plăcut tare mult și am vrut s-o cuceresc neapărat. I-am trimis, timp de o lună, în fiecare zi, flori, câte 101 trandafiri. Când veneau prietenii pe la ea, bine, mi-a povestit ea după aia, și vedeau florile, o întrebau de unde le-a primit. Și ea nu dorea să spună de unde. În final, m-am combinat cu ea, dar a fost o fată foarte directă. Mi-a zis că are vreo 3-4 iubiți la momentul ăla, să nu mă supăr și dacă mă deranjează, să n-o mai caut. A zis: ”dacă îți place așa mult de mine și vrei să avem o relație, îmi cumperi un apartament în care să ne vedem numai noi, din când în când, asta e condiția mea!”

Am fost de acord să-i cumpăr un apartament dar am întrebat-o unde, în ce zonă… Zic: ”Am niște prieteni care construiesc blocuri în Militari”. Și ea a început să rândă, a zis: ”Cum, în Militari? Chiar îți bați joc de mine?”. Ea dorea în Herăstrău. Până la urmă m-am înțeles cu ea și i-am luat un apartament întro zonă mai bună și din când în când ne întțlneam în acel apartament. Și am avut o relație… așa… aproape un an de zile.

La un moment dat, ea devenise geloasă pe mine. Ea când mai pleca de acasă, ea mă lăsa cu verișoara ei. Verișoara ei era din Chișinău, ceva de genul ăsta, din zona aia de acolo… Și s-a îndrăgostit de mine verișoara ei! Și eu, ce să zic… așa de drag îmi era de Ana… și am luat-o și pe verișoara ei. Îmi cer scuze… Ana, să nu te superi! Și de aici a plecat toată cearta!”, a povestit Leo de la Strehaia într-un video postat pe contul lui de Youtube.