PRO TV a scos artileria grea: „E ceva ce nu s-a mai făcut, nu s-a mai auzit, nu s-a mai inventat”

protv-sigla

Postul din Pache Protopopescu a început să ofere detalii despre cel mai incendiar proiect media pe care îl pregătește. PRO TV a anunțat juriului emisiunii cu măști pe care o pregătește pentru acest an, iar surprizele sunt totale. 

Astfel, este vorba despre Ana Morodan, vedetă online, cântăreața Inna, Horia Brenciu și Codin Maticiuc, cunoscut în mediul online și, mai nou, pentru filmul Miami Bici, pe care l-a produs împreună cu Bromania.

„E mult mai mult decât o emisiune TV. E un megaparty spectacular, excesiv, extravagant, cu surprize dement de creative. Are tot ce trebuie ca să fie mai dement decât contesa Morodan: imprevizibil, secretomanie planetară, costume și scenografie incredibile, multe paiete, pene, perle, ștrasuri și entertainment care depășeste orice scenariu imaginat până acum. E ceva ce nu s-a mai făcut, nu s-a mai auzit, nu s-a mai inventat,” a declarat Ana Morodan.

„Abia aștept să înceapă Masked Singer România, show-ul în care voi fi unul dintre cei patru detectivi. O să fie tare să descoperim împreună cel mai bine păstrat secret din istorie,” a spus Inna.

„Nu este pentru prima oară când sunt contactat pentru un proiect TV, dar este pentru prima oară când accept. Masked Singer România este un proiect de o anvergură extraordinară și cu o investiție imensă, care m-a cucerit din prima secundă. Cred că mi se potrivește rolul acesta de „detectiv” și oricât de bine s-ar ascunde vedetele sub măști, oricare ar fi ele, le va fi greu să treacă de mine pentru că pe multe le cunosc personal. O să le fie greu cu mine, ce să mai…!,” a declarat Codin Maticiuc.

„Masked Singer România este o nouă provocare pentru mine, pe care care am acceptat-o cu nerăbdare și emoție. Experiența mea de la Vocea României, unde am auzit sute de voci, mă va ajuta să descopăr cine sunt cei care țin ascuns cel mai bine păstrat secret din istoria televiziunii.

Iar dacă e vorba de a deconspira vedete mascate, cred că sunt calificat pentru a fi în acest juriu. Hercule Poirot și Sherlock Holmes, cu tot cu doctorul Watson au fost eroii copilăriei mele. 🙂 Agahta Christie, Rodica Ojog Brașoveanu, Raymond Chandler m-au antrenat special pentru a deveni detectiv la Masked Singer România,” a declarat Horia Brenciu.

Citește și:

Revista Presei