Surpriza anului! O super vedetă Pro Tv a semnat cu Kanal D! Va participa la Survivor România în echipa Războinicilor

26 dec. 2020
Surpriza anului! O super vedetă Pro Tv a semnat cu Kanal D! Va participa la Survivor România în echipa Războinicilor

Producătorii Kanal D sunt deciși să ducă noua ediție Survivor România pe culmile audienței și au reușit să formeze două super echipe, cu care să țină telespectatorii lipiți de televizoare. Dacă deja știm și oficial cine vor fi cei 12 Faimoși care vor intra în cursa pentru marele premiu în valoare de 50.000 de euro, ei bine despre Războinici cei de la Kanal D nu au anunțat nimic.

Totuși surse voxbiz.ro insistă că Iancu Sterp va reveni în competiție în echipa albastră. Rămâne de văzut dacă se va confirma zvonul. Fratele lui Culiță Sterp îi va fi rival în echipa roșie și speră să reușească să ajungă până în finală și să și câștige. Alți doi artiști celebri din lumea muzicii de petrecere au fost deja anunțați oficial. Este vorba despre Jador și Costi Ioniță.

Cine este noua concurentă Survivor România și cine sunt Faimoșii care au semnat deja

Revenind la Războinici, se pare că marea supriză a echipei va fi noua super vedetă creată de Pro Tv, Elena Chiriac. Tânăra de 18 ani a ajuns până în finală la Ferma și a trecut de toate duelurile, surclasându-și toate rivalele. Nu numai că s-a remarcat prin abilitățile sportive, dar a și făcut show întreaga emisiune. Ea a fost centrul tuturor disputelor și s-a certat cu toți concurenții.

Așa că cei de la Kanal D probabil se așteaptă ca Elena Chiriac să facă același lucru și la Kanal D, mai ales că publicul adoră scandalurile și senzaționalul. O arată cifrele audiențelor.

Elena Chiriac, la Ferma, împreună cu Anda Adam și lupătătorii Andrei și Bogdan Stoica

Jador, Majda Aboulumosha, Simona Hapciuc, Costi Ioniță, Cătălin Moroșanu, Cosmin Stanciu, Alexandra Stan, Amna, Roxana Nemeș, Ana Porgras, Culiță Sterp și Zannidache sunt vedetele pe care Kanal D le-a anunțat deja oficial și vor face parte din echipa Faimoșilor.

Cine este Elena Chiriac

Elena Chiriac are doar 18 ani și s-a născut în București. Tatăl ei este jurnalistul Romeo Chiriac și probabil datorită lui, ea a ajuns să semneze un contract cu Pro Tv. A profitat de șansă și s-a remarcat, iar acum și cei de la Kanal D i-au oferit o șansă, iar tânăra se va alege cu mulți bani după această experiență.

Elena Chiriac a făcut mult sport de mică și asta s-a văzut în Ferma. Este foarte puternică și abilă. Acum studiază  actoria la Londra și locuiește acolo cu mama ei, dar pandemia a cam ținut-o pe plaiurile mioritice. Tânăra este și multiplă campioană la Taekwondo şi de când se ştie a făcut sport.

În urmă cu cinci ani, ăn 2015 a intrat în conflict cu alte colege și de școală și acestea s-au luat la bătaie. Deși Elena susține că ea a fost cea agresată de cinci fete mai mari și că a scăpat doar cu ajutorul unor bodyguarzi de la un spital privat, cea care s-a ales cu nota scăzută la purtare a fost chiar ea. Restul persoanelor implicate în scandal nu au fost sancționate.

După acest episod, Elena s-a mutat la un alt liceu, iar acum a devenit o adevărată vedetă și o răsfățată a presei tabloide.