Surpriză de proporții! Andra Voloș a spus adevărul: este sau nu actuala iubită a lui Iancu Sterp. Cum au fost surprinși cei doi

22 aug. 2020
Surpriză de proporții! Andra Voloș a spus adevărul: este sau nu actuala iubită a lui Iancu Sterp. Cum au fost surprinși cei doi

Iancu Sterp se bucură de cea mai frumoasă perioadă a vieții lui. Chiar dacă a pierdut finala Survivor România, fostul Războinici are din ce în ce mai mult succes, iar numărul fanilor lui crește de la o zi la alta. Mai ales a fanelor, care tot timpul vor să afle dacă acesta are sau nu iubită.

După despărțirea de Denisa, s-a zvonit că ar avea o relație cu Emy Alupei, apoi fanii au speculat că a devenit extrem de apropiat de Ella, fosta concurentă la Puterea Dragostei. Acum se pare că Andra Voloș este cea cu care admiratorii l-au cuplat întrucât cei doi au fost surprinși în ipostaze tandre pe rețelele de socializare.

Andra Voloș a recunoscut: este sau nu iubita lui Iancu

Andra Voloș a fost și ea concurentă la Puterea Dragostei și a fost iubita lui Bogdan Mocanu, cu care Iancu a scos o melodie cu puțin timp în urmă. Totuși ăn mai multe filmulețe de pe Instagram, Andra apărea în brațele lui Iancu.

‘Nu sunt cu Iancu, nu sunt iubita lui, deși mulți au mers pe ideea asta. Suntem prieteni foarte buni, el este apropiat de Bogdan, exclus să avem o relație de alt gen decât de amiciție’, a spus Andra Voloș pentru Wowbiz.

Andra Voloș a fost plecată din țară și când s-a întors, s-a reîntâlnit cu foști colegi de la ‘Puterea dragostei’. Ea a participat la evenimentul în care Andreea Pirui, fostă concurentă de la Kanal D, a fost cerută în căsătorie de Marius, partenerul ei.