Surpriză de proporții! Vedeta Kanal D care s-a apucat să cânte manele și a detronat-o pe Carmen de la Sălciua! Cine este noua regină a Youtube-ului

22 nov. 2020
Surpriză de proporții! Vedeta Kanal D care s-a apucat să cânte manele și a detronat-o pe Carmen de la Sălciua! Cine este noua regină a Youtube-ului
Carmen de la Sălciua. Foto: Facebook

Carmen de la Sălciua nu părea să aibă rivală în lumea manelelor, fiind singura femeie care reușea să ajungă în trending Youtube printre deja consacrații Jador, Dani Mocanu, Bogdan de la Ploiești, Tzanca Uraganu sau Culiță Sterp. De o perioadă bună de timp, românii par să asculte mai mult acest gen de muzică, iar artiști precum Delia, Andra, Smiley sau INNA au trecut în plan secundar.

În acest context bizar și ținând cont că pandemia a anulat mii de evenimente și concerte, artiștii au încercat să se orienteze spre a-și crește popularitatea pe rețelele de socializare. Trending Youtube este un barometru foarte important în această perioadă, iar acum se oprește mereu în zona manelelor.

Astfel s-a ajuns ca vedete care nu cântau manele să bifeze multiple colaborări cu cântăreți consacrați din această zonă. Theo Rose, vedeta Kanal D, de la Bravo ai stil! Celebrities este cel mai bun exemplu. Ea aborda un stil muzical pop dance, dar nu a avut mai deloc succes, iar numele ei era destul de palid în showbiz, în ciuda vocii foarte bune pe care o are.

Cum a ajuns Theo Rose să aibă succes în lumea manelelor

După colaborări de succes cu Jean de la Craiova, Florin Salam și Bogdan de la Ploiești, cu ultimul ajungând pe locul 1 în trending Youtube, cu o piesă cu care a strâns aproape 40 de milioane de vizualizări, acum Theo Rose și-a încercat norocul cu un proiect solo.

Maneaua „Aș renunța” a ajuns direct pe locul 6 în trending Youtube, strângând în doar 24 de ore, aproape 700.000 de vizualizări. Prin comparație, piesele ei vechi, de altfel foarte frumoase nu au strâns nici măcar 100.000 de accesări în câteva luni. Așadar iată cum vedeta Kanal D a ajuns extrem de populară, doar schimbând stilul muzical.

Iar acum Carmen de la Sălciua are rivală. Pentru că Theo Rose pare să fie noua preferată a publicului amator al acestui gen muzical, iar managerul ei a știut să o introducă perfect în peisaj.

Vezi și Care este numele real al vedetei Theo Rose. Boala cruntă de care a suferit. Tânăra este noul fenomen din showbiz