Surpriză de proporții! Vedeta Pro Tv care a semnat cu Kanal D și intră astăzi în concurs la Survivor România! Cine sunt ceilalți noi concurenți

25 feb. 2021
Surpriză de proporții! Vedeta Pro Tv care a semnat cu Kanal D și intră astăzi în concurs la Survivor România! Cine sunt ceilalți noi concurenți
Una din probele de concurs de la Survivor România

Survivor România pregătește noi surprize publicului. După ce mai mulți concurenți au părăsit competiția, fie eliminați în urma nominalizărilor și a votului publicului, fie din cauza unor probleme de sănătate, acum producătorii turci pregătesc nume noi, care să intre în competiție.

Jurnaliștii de la Click! susțin că au aflat deja cine sunt vedetele care se vor alătura Războinicilor și Faimoșilor din Republica Dominicană. Printre acestea două nume care au făcut show la Pro Tv în ultimii ani. Este vorba despre Andreea Antonescu, care a fost și concurentă în ultima ediție a „Ferma. Orășeni vs. Săteni” și Marius Crăciun, câștigătorul uneia dintre edițiile cele mai urmărite ale producției Pro Tv.

Acesta a fost iubitul Dianei Belbiță, care a fost concurentă în prima ediție a Exatlon și astfel luptătoare și-a câștigat multă popularitate, iar contractele au venit apoi pe bandă pentru ea.

Cine sunt concurenții care au părăsit recent Survivor România

Și Elena Chiriac, tot vedetă crescută de Pro Tv în Ferma era pe lista Survivor România, dar se pare că aceasta s-ar fi răzgândit pe ultima sută de metri, însă nu este exclus ca până la finalul competiției, aceasta să revină asupra deciziei.

Elena Chiriac, la Ferma, împreună cu Anda Adam și lupătătorii Andrei și Bogdan Stoica

Așadar, conform celor de Click!, seara de joi va veni cu surprize pentru fanii Survivor România pentru că noi concurenți ar urma să completeze echipele decimate.

Reamintim că în ultimele săptămâni Mari și Alin au părăsit echipa Războinicilor din cauza problemelor de sănătate. Mari s-a descalificat singură, în timp ce Alin a fost obligat de medici să se retragă din cauza problemelor la spate. De asemenea, Mihaela, proaspăt intrată în concurs a fost eliminată de colegi, din cauza rezultatelor sportive slabe.

De la Faimoși au plecat Simona Hapciuc, eliminată de colegi și public și Alexandra Stan, din cauza problemelor de sănătate. Favoritul publicului continuă să fie Jador.

S-a vorbit în spațiul publicului și despre o intrare la Survivor România a Claudiei Pătrășcanu, însă momentan nu este nimic oficial în acest sens.