Kanal D pregătește lovitura anului! Vedeta care ar urma să intre la Survivor România în echipa Faimoșilor

24 feb. 2021
Kanal D pregătește lovitura anului! Vedeta care ar urma să intre la Survivor România în echipa Faimoșilor
Cele două echipe de la Survivor România la startul competiției

Kanal D a dat lovitura cu cea de-a doua ediție a Survivor România și a depășit toate așteptările în termen de audiență. Debutul a fost unul fulminant, ajungând la vârful de peste 3 milioane de telespectatori. Revenirea show-ului Românii au talent la Pro Tv i-a mai scăzut puțin cota, însă producția postului turc rămâne în continuare una de mare succes.

Producătorii Kanal D au reușit să formeze o echipă a Faimoșilor, cu multe vedete din trending. Jador și Culiță Sterp sunt cei care atrag cel mai numeros public, iar faptul că sunt și foarte buni sportivi a adus un plus reality show-ului. De asemenea, Zanni, protejatul lui Alex Velea este unul dintre concurenții care stârnește multe controverse și ține fanii emisiunii în priză.

Oferta pe care Kanal D a făcut-o Claudiei Pătrășcanu

Pentru a-și menține succesul la cote înalte, cei de la Kanal D vor să adauge și mai multe „condimente” producției și au contactat-o pe Claudia Pătrășcanu, pentru a se alătura Faimoșilor de la Survivor România. Aceasta a ajuns în prim plan datorită scandalului cu soțul său, Gabi Bădălău. Cei doi se află în divorț, dar nu este unul amiabil întrucât nu s-au înțeles la bani.

Vezi pe VoceaBanilor cât de bogat este de fapt Gabi Bădălău. Detalii neștiute până acum

Claudia Pătrășcanu a fost căsătorită timp de 7 ani cu Gabi Bădălău și au împreună 2 copii

Claudia Pătrășcanu a fost cea care a făcut publică propunerea pe care a primit-o de la Kanal D și se pare că se gândește serios să o accepte, așa că este foarte posibil ca în curând să o vedem în echipa roșie.

Ce decizia a luat Claudia Pătrășcanu

„În acest moment,mă gândesc serios la propunerea pe care echipa Survivor România mi au lansat-o… Sunt o mare luptătoare, o fire puternică și chiar sportivă… Este o mare provocare pentru mine și sunt convinsă că voi reuși oriunde, oricând.

Am doi băieți minunați pentru care mi-aș fi dorit să fiu acolo anul acesta, însă cred că niciodată nu-i prea târziu pentru nimic și sigur îmi vor păstra locul când totul se va așeza în viața mea!”, a scris Claudia Pătrășcanu pe Instagram, care deși pare că a refuzat oferta în acest moment, nu ar spune nu mai târziu.