Surpriză totală! Adelina Pestrițu a semnat cu Antena 1?! Ce emisiune celebră va prezenta

adelina pestritu

Adelina Pestrițu trăiește cea mai frumoasă perioadă a vieții ei. S-a căsătorit, are o fetiță superbă și îi merge foarte bine și pe plan profesional. Recent aceasta a câștigat premiul „Best Romanian Pop Culture Influencer 2019” la  E! People Choice Awards, ajungând tocmai la Los Angeles, pe covorul roșu, alături de vedete de renume, cum ar fi Kim Kardashian sau Pink.

Ea a fost nominalizată ca Influencerul Anului și de Revista Capital, însă marele premiu a fost câștigat în cele din urmă de Selly, vloggerul de 18 ani care are peste 2 milioane urmăritori pe youtube.

Adelina Pestrițu are o comunitate de fani foarte fidelă, care ar dori să o revadă și pe micile ecran ca și prezentatoare, rol pe care ea l-a mai avut în trecut la Kanal D, când prezenta o emisiunea de noapte alături de Mădălin Ionescu.

Recent, pe grupurile de Facebook, a început să circule un zvon conform căruia Adelina Pestrițu ar fi prezentatoarea emisiunii „Mireasă”, scriu jurnaliștii de la wowbiz.ro.

Show-ul matrimonial va fi difuzat de Antena 1, iar surse media au susținut pentru VoxBiz că până în momentul de față producătorii nu s-ar fi hotărât cu privire la gazda emisiunii.

Cine sunt concurentele Adelinei

Gabriela Cristea, Diana Munteanu și Paula Chirilă sunt trei nume care ar fi intrat în lupta aceasta, iar acum se pare că și Adelina Petrițu ar fi o opțiune. Oricare dintre ele ar putea să devină noua vedetă de top a Antenei 1, tocmai de aceea producătorii sunt foarte atenți în alegerea acestei decizii.Gabriela Cristea și Paula Chirilă au mai prezentat emisiuni matrimoniale similare, în timp de Diana Munteanu ar fi novice pe acest domeniu. Cele mai mari șanse se pare că le-ar avea Gabriela Cristea, însă aceasta prezintă momentan show-ul Like a star de pe Antena Stars. Ea a revenit recent din conediul de maternitate.

Caravana Mireasa se pregãteşte sã porneascã într-un tur de forţã în întreaga ţarã, în cãutarea concurenţilor care vor să-şi pună pirostriile în cadrul celui mai iubit show matrimonial din România. Astfel, toate fetele bune de măritat, potenţialii gineri şi toate pãrinţii care îşi visează copiii miri se pot înscrie la casting pe adresa [email protected]

 

Revista Presei