Surpriză totală! Cine este noua iubită a lui Ion Țiriac! Milionarul îi trimite zilnic cadouri tinerei. Este și ea tot celebră

07 dec. 2020
Surpriză totală! Cine este noua iubită a lui Ion Țiriac! Milionarul îi trimite zilnic cadouri tinerei. Este și ea tot celebră

Ion Țiriac are 81 de ani, trei copii din trei foste relații diferite și continuă să-și trăiască viața la intensitate maximă. Milionarul declara în urmă cu ceva timp că și-a donat întreaga avere fundației sale, dar asta nu înseamnă că nu are în continuare atât de mulți bani încât nu mai știe ce să facă cu ei.

Deja se vorbește de ceva timp despre noua lui relație cu o fosta medaliată la campionatele mondiale. Este vorba despre frumoasa Irina Deleanu, în vârstă de 45 de an, președinta Federației de Gimnastică Ritmică. De-a lungul timpului, aceasta a frânt multe inimi și se pare că nu și-a ieșit din mână la acest capitol.

Sportiva a mai fost căsătorită de trei ori și nu se sfiiește acum să apară foarte des alături de cel care până nu demult era cel mai bogat om din România și singurul miliardar din țara noastră inclus în prestigiosul top Forbes Internațional. Ion Țiriac pare a fi noul ei iubit.

Cea mai importantă lecție dată de Ion Țiriac

Într-un interviu pentru Revista Capital, Ion Țiriac a oferit și câteva lecții importante de viață. Acesta a ținut să sublinieze că practic el a reușit să strângă o avere colosală pentru că s-a înconjurat de oameni inteligenți, lăsându-i pe alții să facă la ceea ce el nu se pricepea.

“Eu am fost puțin mai norocos decât alții, e în regulă, ziua mea nu a avut niciodată 24 de ore, întotdeauna a avut 26 până la 28. Se întâmplă, nu aș sfătui pe nimeni să facă ce am făcut eu. Nu merită, nu are niciun rost. Foarte probabil că stând în scaunul ăsta pot să fiu și megaloman și ingrat, dar nici pe copiii mei nu i-aș sfătui să facă ce am făcut eu.

Totuși, eu spre deosebire de mulți sunt și destul de deștept. Întotdeauna am spus: Domnule, sunt foarte inteligent într-o singură situație, când îmi dau seama că sunt prost. Când îmi dau seama că sunt prost iau pe altul, de ce trebuie să fac eu. Uite, majoritatea se încăpățânează să facă ei.

Și totuși, în România principala problemă este că noi nu avem pe unul care să stea în picioare. Și atunci, eu nu sunt nici PSD, nici PNL, nici nimic. Iar întrebarea este, e Viktor Orbán Hitleristul Europei? Deocamdată el apără interesele Ungariei de la A la Z și, cu tot respectul, când se duce la Bruxelles, stă în picioare. Și atunci cum să-l critici pe Orban? Pe mine mă stupefiază și treaba asta. Nu sunt toți perfecți.

Dar este el imperfect pentru că a făcut un contract cu Putin de 3 miliarde. Dar câte miliarde credeți dumneavoastră că are Germania cu Rusia în fiecare an? Multe de tot. Evaluați numai contractul Nord Stream, al doilea gazoduct pe care îl fac acum. Nouă nu ne trebuie fricțiuni cu Rusia în ziua de astăzi. Pentru că este lângă noi, aici la 100 de km. Și, dacă se supără cumva și îți închide puțin robinetul, apare o problemă măricică. Și dacă nu înțelegi asta din funcția pe care o ocupi și nu te pricepi, mai bine lași pe altul”, a spus Ion Țiriac.