Surpriză uriașă! Cine este fratele lui Dorian Popa și cu ce se ocupă acesta. Mărturisirea care l-a șocat pe Mihai Gâdea

dorian popa

Dorian Popa este artistul din noua generație care a reușit să speculeze cel mai bine piața online. Aproape toate piesele sale ajung pe locul 1 în trending Youtube, iar pe Instagram are deja peste 2 milioane de urmăritori. Puțini știu, însă ca în spatele zâmbetului larg pe care-l afișează mereu, se ascunde și o mare tristețe.

Dorian Popa a fost crescut doar de mama lui, începând cu vârsta de 14 ani. Părinții lui s-au despărțit când el și fratele lui erau adolescenți, iar tatăl i-a pus pe copii să aleagă. Băieții au rămas cu mama și nu regretă. Aceasta i-a crescut frumos și a pus mult accent pe educație. Mărturisirile dureroase au fost făcute de Dorian în emisiunea lui Mihai Gâdea, de la Antena3, unde a acordat un interviu amplu.

Fratele lui Dorian Popa este cu doi ani mai mare decât el, a terminat Facultatea de Medicină, iar acum este medic cardiolog la un spital renumit din această țară.

Mărturisirea lui Dorian Popa în fața lui Mihai Gâdea

”Este o poveste atipică. Nu aș vrea să fac o dramă din asta, nu aș vrea să o fac pe mama să lăcrimeze în fața televizorului. Ea este o super eroină, a reușit să crească doi bărbați, așa cum ai spus mai devreme. Fratele meu este medic în Germania, medic cardiolog la un spital de renume.

A reușit să crească doi bărbați în ciuda contextului destul de greu familial. Tatăl meu, în jurul vârstei de 14 ani pe care îi aveam eu și vreo 16 ani fratele meu s-a separat oarecum de noi. Nu ar fi fost asta o problemă, sunt multe familii care nu funcționează în unitate.

Noi am fost crescuți și educați de așa natură ca să putem înțelege chiar și o separare. Problema a fost atunci când separarea a început să devină, evident numai din partea lui, ori albă ori neagră, din moment ce mama spunea că se poate și gri.

În momentul în care ne-am dat seama că se dorește separarea, nu ne-a mai plăcut nici mie, nici fratelui meu și așa a făcut Dumnezeu să rămânem alături de mama care a devenit și mamă și tată și a făcut față cu brio, pentru că este mai dură, mai spartană.

A ținut foarte mult la educația noastră, lucru pentru care o respect astăzi nespus de mult. Am terminat ASE-ul, am început master-ul dar nu l-am mai terminat pentru că am început serialul Ruxandrei Ion. Nu am mai avut-o pe mama în spate care să mă țină din ”hâțuri” și nu am reușit să termin masterul.

Am terminat Academia de Studii Economice, facultatea de Contabilitate și Informatică de Gestiune pentru că, terminând profilul de matematică-informatică la liceu, știam clar că sunt îndrăgostit de tot ceea ce înseamnă cifre”, i-a povestit Dorian Popa lui Mihai Gâdea.

Revista Presei