Surpriză uriașă! Cine va fi eliminat de la Survivor România după primul joc de imunitate! Lacrimi și durere pentru o concurentă

15 ian. 2021
Surpriză uriașă! Cine va fi eliminat de la Survivor România după primul joc de imunitate! Lacrimi și durere pentru o concurentă
Alexandra Stan în timpul competiției Survivor România

În mod cert Survivor România este emisiunea momentului. De data aceasta producătorii Kanal D au reușit să facă o selecție de excepție și ambele echipe au personaje captivante pentru public. Până acum, Jador s-a remarcat ca fiind cel mai vocal de la Faimoși, dar și cel mai bun sportiv din echipă. Foarte performant este și Culiță Sterp.

Practic cei doi cântăreți de manele sunt în acest moment cei care pun cele mai multe probleme Războinicilor, echipă formată din oameni obișnuiți, dar cu un background sportiv.

O Războinică la un pas de eliminare

În primul joc pentru imunitate, care are loc vineri 15 ianuarie, vor fi propuneri pentru eliminare care vor bulversa ambele echipe. Războinicii așteaptă decizia în ceea ce o privește pe Georgiana Lupu. Ea a fost suspendată după ce a sărit să-și bată un coechipier, fără niciun motiv.

De cealaltă parte, Faimoșii vor face tot ce le stă în putință pentru a nu ajunge să fie obligață să trimită pe cineva acasă în Consiliul de la Survivor România.

Una din probele de concurs de la Survivor România

În emisiunea de vineri va curge cu accidentări. Cătălin Moroșanu a sărit în cap în piscină și i s-a făcut rău. Primul care a realizat acest lucru a fost Culiță Sterp, iar apoi medicii au rezolvat situația.

Un Faimos sau un Războinic? Cine pleacă acasă?

La Războinici, Marilena a plâns de durere din cauza unei accidentări, iar la final a plecat cu ambulanță, deși colegii au încercat să o încurajeze și să-i spună că nu are nimic grav.

Imaginile de la final arată că Războinicii sunt cei care ar fi pierdut jocul de eliminare, iar eliminată probabil va fi Georgiana Lupu, fie la propunerea colegilor, fie la cea a oficialilor.

Rămâne de văzut cine va pleca acasă la finalul acestei săptămâni. Posibil și un Faimos și un Războinici.

UPDATE! Faimoșii au câștigat jocul de imunitate cu 10-9.