Cutremur în showbiz! Cine este adevărata iubită a lui Culiță Sterp! Carmen de la Sălciu a spus adevărul și a șocat pe toată lumea

13 ian. 2021
Cutremur în showbiz! Cine este adevărata iubită a lui Culiță Sterp! Carmen de la Sălciu a spus adevărul și a șocat pe toată lumea
Carmen de la Sălciua. Foto: Facebook

Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp formau unul dintre cele mai iubite cupluri din showbiz. Aceștia au cunoscut celebritatea împreună și odată cu ea au început să vină și banii în număr mare. Împăcări, despărțiri, lacrimi multe și acuzații de ambele părți, cam așa s-ar rezuma relația celor doi cântăreți de muzică de petrecere în ultimii ani.

În urmă cu aproximativ un an, Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp au încercat să se împace, dar din nou s-a finalizat prost între ei și au ales să o ia pe drumuri separate definitiv. Artista a insistat atunci că de data aceasta chiar nu mai există cale de împăcare.

Dacă despre ea s-a spus la un moment dat că ar avea ceva sentimente pentru Jador, care este cu aproape 8 ani mai mic decât ea, ei bine despre Culiță zvonurile au devenit chiar realitatea. Acesta avea o relație de mai mult timp cu Daniela Iliescu. La un moment dat, cei doi se despărțiseră, dar sarcina ei i-a readus împreună.

Culiță Sterp și Daniela Iliescu, actuala iubită a cântărețului

„Da, a fost și la nunta noastră”

Iubita manelistului urmează să nască în câteva luni și posibil ca acesta să fie încă la Survivor România, în Republica Dominicană la acel moment. Întrebată de fani, din nou, despre relația ei actală cu Culiță, aceasta a dat un răspuns care i-a impresionat pe mulți.

„A fost greu, au existat după divorț și tentative de împăcare, dar nu a mai funcționat. Mă bucur că acum lucrurile s-au așezat în viața lui și îi doresc binele. Să fie fericit, are o femeie frumoasă alături și vine pe drum și un omuleț”, a spus artista pe rețelele de socializare

O altă curiozitate a admiratorilor său a fost dacă ea și viitoarea soție a fostului soț se cunosc. Vedeta a șocat pe toată lumea cu răspunsul ei: „Da, a fost și la nunta noastră.”

Așadar noua iubită a lui Culiță Sterp, cea care va fi mama copilului său este o fostă prietenă de familie, ceea ce pare s-o fi deranjat pe Carmen de la Sălciua, dar a ales să vorbească elegant despre subiect.