Momente de groază pentru Smiley! Gina Pistol s-a accidentat foarte tare! Ce se întâmplă cu sarcina ei

gina pistol

Gina Pistol s-a accidentat foarte tare în cursul zilei de ieri. Aceasta și-a pierdut echilibrul și a căzut, lovindu-se destul de grav. Din fericire, vedeta Antena1 nu a aterizat pe burtă, astfel că sarcina ei este în afara oricărui pericol. În schimb s-a ales cu foarte multe vânătăi pe picioare.

Gina Pistol s-a accidentat foarte tare și a dorit să împărtășească momentul, care lui Smiley i-a creat o adevărată groază, și cu fanii ei, pe Instagram.

„Cum sa cad, ma, ca mamaliga? Eu inca nu mi-am revenit. Nu mi s-a mai intamplat decat in urma cu 20 si ceva de ani, cand eram copil. Si atunci cand cadeam, eram suparata pe mine, dar acum fix ca o mamaliga, cand o pui pe blat”, a spus Gina Pistol pe Instagram.

Gina Pistol s-a accidentat foarte tare

Gina Pistol a povestit desprea accidentarea ei cumva amuzată, dar conștientă de pericolul mare pe care l-a evitat. În momentul în care a conștientizat că se apropie de asfalt, nu a mai reușit să evite lovitura, după cum chiar ea a mărturisit. „Vedeam totul în slow motion, asa cum ma apropii de asfalt si nu am putut sa ma reechilibrez. Bine ca nu am cazut pe burta sau in fund. A fost nasol momentul”, a mai spus Gina Pistol.

Prezentatoarea Chefi la Cuțite este însărcinată în cinci luni, iar ea și Smiley sunt în al nouălea cer, mai ales că medicii i-au spus că nu va putea rămâne însărcinată. Dar iată că minunea s-a produs, iar în patru luni ea îi va dărui o fetiță bărbatului cu care își împarte viața de mai bine de doi ani.

Inițial cei doi au ținut secretă relația, dar presa a aflat imediat că între cei doi este mai mult decât o simplă prieteni. Mult timp, amândoi au evitat să discute despre acest subiect, dar acum își recunosc relație și sunt unul dintre cele mai iubite cupluri din showbiz.

Vezi și Secretul rușinos al Ginei Pistol. Care a fost primul ei job, pe care a încercat să-l ascundă. Ce salariu primește de la Antena1 acum

Revista Presei