Ce spune Bursucu despre Teo Trandafir. Adevăruri nespuse despre vedeta Kanal D

23 mart. 2021
Ce spune Bursucu despre Teo Trandafir. Adevăruri nespuse despre vedeta Kanal D

Teo Trandafir lucrează în televiziune de aproape 30 de ani și este una dintre cele mai longevive prezentatoare în momentul de față. Aceasta s-a bucurat mereu de succes și continuă să fie lider de audiență și la Kanal D, unde are o emisiune zilnică, împreună cu Adrian Cristea cunoscut publicului larg ca Bursucu.

Teo Trandafir a cochetat și cu politica o perioadă de timp, dar a renunțat repede și a revenit la prima ei iubire, televizinea. Ea a devenit celebră după ce a avut o emisiune cu Mircea Badea la Tele 7 ABC, dar cariera ei a atins apogeul la Pro Tv. Acolo a înregistrat cele mai mari cifre de audiență, iar plecarea ei la trustul Intact l-a supărat foarte tare pe Adrian Sârbu la acel moment.

Ce spune Bursucu despre Teo Trandafir

Ea a fost înlocuită cu Cătălin Măruță care a fost imediat agreat de public. Acum Teo Trandafir este foarte iubită la Kanal D și emisiunea ai a atins deja al optulea sezon. Ce spune colegul ei, Bursucu despre partenera sa de platou?

„Meseria nu se învață, se fură, așa se spune. Unde am avut de aflat răspunsuri, am adresat întrebări, unde am putut să prind din zbor, am prins. De la Teo am învățat foarte multe. Cum să stau la cadru, când trebuie să vorbesc și când să tac, cum să adresez întrebări. Cel mai important lucru și sfat primit de la Teo a fost să nu intru cu bocancii în viața unui om, pentru că nici mie nu mi-ar plăcea să intre cineva cu bocancii în viața mea. Dacă omul dorește să vorbească, va vorbi, dacă nu, e bine să nu insiști”, declara Bursucu într-un interviu pentru click.ro.