Cine este actualul iubit al lui Teo Trandafir și cine au fost primii doi soți? La 52 de ani, vedeta Kanal D iubește din nou

13 mart. 2021
Cine este actualul iubit al lui Teo Trandafir și cine au fost primii doi soți? La 52 de ani, vedeta Kanal D iubește din nou

Teo Trandafir are 52 de ani, dar energie și suflet de 18. Zâmbește tot timpul și ne face să râdem pe toți. Este imposibil să-ți dea seama când nu-i este bine pentru că de fiecare dată ascunde totul cu o glumă bună, spusă în stilul caracteristic. Lucrează de o viață în presă, iar apogeul carierei l-a atins, în perioada în care avea emisiune la Pro Tv.

A plecat în anul 2006 la Romantica TV, în trustul Intact, dar nu a reușit nici măcar să se apropie de cifrele de audiență pe care le întregistra la postul fondat de Adrian Sârbu.

De ce a plecat Teo de la Pro Tv

“Când am plecat de la Pro TV, la Romantica, m-am dus direct în cap. Ştiam că aşa va fi. Publicul nu se duce niciodată după vedetă, suntem produse de televiziune. Publicul se duce după post. Am plecat din Pro TV pentru că eram burn out, eram praf. Două săptămâni am stat să mă gândesc dacă să plec. Zbârnâiam pur şi simplu de stres. Când am plecat din Pro, Sârbu mi-azis: Aşa fac şi eu cu oamenii care m-au dezamăgit în viaţă, îi uit! Tu, Măruţă, nu mi-ai luat locul, pentru că nu a fost al meu niciodată”, a recunoscut Teo, în podcast-ul Cătălin Măruţă, proaspăt lansat pe Youtube.

Teo Trandafir și cel de-al doilea soț al ei. Foto: agentiadepresamondena.ro.

Cine sunt foștii soți ai lui Teo Trandafir și cine este actualul iubit

Despre viața ei personală, vedeta Kanal D vorbește puțin. Nu sunt mulți cei care știu că a fost căsătorită de două ori până acum. Prima dată cu Alexandru Trandafir, cadru militar. De altfel, Teo i-a și păstrat numele. Căsnicia a durat șase ani, din 1990 și până în 1996.

După 15 ani de celibat, a urmat scurta căsătorie cu Constantin Iosef, un antrenor de rugby. Cei doi au rezistat împreună doar șase luni. S-au cunoscut pe o rețea de socializare, dar totul s-a stins la fel de fulgerător cum a început. El era stabilit în Franța, când a cunoscut-o pe Teo și avea deja doi copii. Inițial a spus că nu mai poate rămâne alături de noua lui soție pentru că îi este dor de băieții lui, dar apoi a primit postul mult visat, acela de antrenor al echipei de tineret de rugby și a rămas în țară.

A fost o mare dezamăgire pentru Teo Trandafir, dar acum vedeta Kanal D iubește din nou. Nu mai vrea să se căsătorească din nou și evită să-i spună numele celui cu care-și împarte viața acum, dar recunoaște că el există și îi este alături. De altfel au apărut deja mai multe fotografii cu ei pe site-urile tabloid.

“Există un bărbat în viața mea de mulți ani. Nu mă mai căsătoresc niciodată, cu rochie de mireasă, nu”, a recunoscut Teo tot în podcastul lui Cătălin Măruță.