Cum arată acum Bianca Drăgușanu, după ce s-a operat la nas. A rămas și cu un cheag de sânge

26 mart. 2021
Cum arată acum Bianca Drăgușanu, după ce s-a operat la nas. A rămas și cu un cheag de sânge
Bianca Drăgușanu este regina operațiilor estetice

Bianca Drăgușanu și-a trecut în portofoliu o nouă operație estetică. De data aceasta, din nou la nas. A dorit să-l mai subțieze și a plecat în Turcia pentru asta. Gabi Bădălău a convins-o în țară pentru ca intervenția să aibă loc în România și apoi vedeta să se mute împreună cu el, pentru a se îngriji să nu-i lipsească nimic.

Bianca Drăgușanu a acceptat propunerea și a efectuat rinoplastia planificată în București. Blonda anunțase în urmă cu ceva timp că are de gând să-și opereze nasul și să-și schimbe vechile implanturi cu silicoane cu unele noi. În urmă cu puțini timp, fosta prezentatoare de la Kanal D și-a modificat și posteriorul. Practic, în acest moment nu mai există nicio zonă care să nu fi fost atinsă de medicul estetician.

Cum arată Bianca Drăgușanu după rinoplastie

Cum Bianca Drăgușanu adoră să fie în centrul atenției, aceasta le-a mărturisit fanilor că se simte bine acum, după operație, dar că o îngrijorează un cheag de sânge din ochi. Ea a s-a mai plâns și de voce, care în momentul de față este modificată. Dar toate aceste reacții adverse ar trebui să dispară în câteva săptămâni.

Bianca Drăgușanu, după noua operație estetică de la nas. Foto: Insta Story

”Nu mă pot abține. Deci mă obsedează acest cheag cu sânge din ochi. Nu știu ce să-i fac. Mi-a zis că trece în 2-3 săptămâni. Ah, și vocea mea. Vorbesc pe nas. Serios? În fine. Sunt foarte fericită că am început să-mi reiau activitățile. Acum sunt la atelier”, a spus Bianca Drăgușanu pe Insta Story.

Aceasta se află într-o relație amoroasă cu Gabi Bădălău, care este în plin proces de divorț de soția sa, Claudia Pătrășcanu. Cei doi au spus apropiaților că se vor căsători imediat ce lucrurile vor fi rezolvate din punct de vedere local cu fosta parteneră de viață.