Trei lucruri pe care trebuie să le faci înainte de plajă! Vei obține bronzul dorit din prima

de: Ana Toma
05 iul. 2020
Trei lucruri pe care trebuie să le faci înainte de plajă! Vei obține bronzul dorit din prima

În perioada verii, problema bronzului este una majoră pentru femei. Fie că mergem la solar sau alegem să petrecem câteva ore pe plajă, pielea noastră trebuie să fie pregătită pentru a obține pigmentul mult dorit. 

Iată trei lucruri pe care trebiue să le faci neapărat înainte de a merge la plajă pentru a obține un bronz perfect.

Exfoliază-ți pielea

Dacă ai de gând să mergi la plajă în următoarele zile, începe să-ți pregătești pielea. Aceasta trebuie exfoliată pentru ca bronzul să fie uniform pe tot corpul. Poți opta pentru un gen exfoliant, sau, dacă ești o persoană căreia îi plac produsele naturale, poți încerca un scrub cu zaț de cafea și ulei de măsline.

Astfel, pielea ta va fi fină și pregătită să primească razele soarelui, iar rezultatul va fi unul pe măsura așteptărilor.

Hidratează

Pe lângă exfolierea pe care trebuie să o faci, un alt lucru important pentru pielea ta este hidratarea, atât din interior cât și din exterior. Consumă cât mai multe lichide și nu uita de crema hidratantă în fiecare seară.

Dacă începi pregătirea cu cel puțin trei zile înainte de a te expune la soare, vei obține cele mai bune rezultate.

Adaugă uleiul de cocos

După ce te-ai bucurat de razele soarelui, pielea ta are nevoie de puțin ajutor, iar uleiul de cocos este cel mai indicat. După ce te întorci de la plajă și facă duș, masează-ți încet pielea cu ulei.

Acesta îți va hidrata pielea din abundență, iar aspectul va fi unul foarte plăcut.